Ken je die tassen van Smaak Amsterdam? Prachtige, smaakvolle lederen tassen. Ik ben een meisje dus automatisch een liefhebber van tassen. Heb jij dat ook? De nieuwe collectie is ook weer om van te smullen. De musthave-factor is zeer hoog!
Smaak Amsterdam is een van oorsprong Amsterdams label met maar één doel: de mooiste tassen van Amsterdam en ver daarbuiten maken!
Het label werd in 2010 opgericht door André Grundmann en is in korte tijd uitgegroeid tot een volwassen tassen- en accessoiremerk. Naast een uitgebreide webshop en een groot aantal landelijke verkooppunten zijn er momenteel 5 eigen winkels; twee in Amsterdam, één in Rotterdam, één in Den Haag en sinds deze maand ook één in Den Bosch. Klik voor de adressen hier.

smaak-amsterdam-winkel-den-bosch_3

“Den Bosch is echt een gezellige stad. De mensen zijn vriendelijk, hebben humor en je hebt hier echt het gevoel dat ze ook echt genieten. Je ziet het aan de volle terrassen en kroegjes en niet alleen in de horeca maar in Den Bosch wordt ook nog echt gewinkeld”, vertelde André toen ik hem er onlangs naar vroeg. De winkel in Den Bosch heeft ook gelijk het nieuwe interieur van Smaak Amsterdam; strak en stijlvol. Als de nieuwe inrichting een succes wordt, zijn de andere winkels ook snel aan de beurt voor een make-over.

tussencollectie-banner-site

De collectie
De collectie van Smaak Amsterdam kenmerkt zich door kleur en kwaliteit. Elk seizoen is er volop variatie in modellen, van fijne clutches en trendy schoudertassen tot stoere shoppers. Daarnaast is er de Icon collectie: tassen die zo populair bleken dat ze een vaste plek in de collectie hebben gekregen.

Dit is toch wel een van mijn favorieten uit de collectie! Is het geen plaatje?!

Dit is toch wel een van mijn favorieten uit de collectie! Is het geen plaatje?!

Alle Smaak producten worden gemaakt van prachtig, duurzaam leer en hoogwaardig hardware. Ze zijn standaard verkrijgbaar in een aantal klassieke basiskleuren maar natuurlijk ook in de trendkleuren van het seizoen.

Ik ga zeker een kijkje nemen in de nieuwe winkel! Ben jij ook al bekend met Smaak?

Handtekening Jamey