Misschien ken je Fashion & Trends nog wel van een van mijn vroegere outfit posts. En vanaf 1 oktober heeft de online winkel een feestje te vieren. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Vanaf deze week viert Fashion & Trends een feestje. Op 1 oktober hebben ze namelijk een nieuwe merkstijl gelanceerd. Ze spelen hiermee in op de zelfbewuste vrouw die graag speelt met verschillende stijlen. Op en top vrouw! Denk hierbij aan fancy topjes en prachtige schoenen. Maar ook voor bijpassende accessoires of een tas kun je hier heel goed slagen. Over het algemeen scoor je een complete outfit al voor €100.

In 2015 lanceerde Saskia de Jong de webwinkel voor fashionista’s. Je kon direct haar voorliefde voor de “Ibiza-stijl” zien. Nu, anno 2017 slaat ze een nieuwe weg in. De uitstraling van de webwinkel en haar collectie is vriendelijker, warmer en vrouwelijker. Daarmee wilt ze zich richten op de zelfbewuste vrouw die zoals ze zelf zegt “midden in de maatschappij” staat. Vrouwen die aandacht voor zichzelf hebben en zich altijd en overal écht vrouw willen voelen. Denk hierbij aan merken als Glamorous Fashion, Given, C&S Paris en Rebelz.

Ben je al benieuwd geworden? Neem dan zeker een kijkje want het nieuwe concept van Fashion & Trends beloofd veel moois! Daarnaast is het deze week dus ook nog eens actie week ter ere van de opening van de vernieuwde webshop. Dat betekend een hoor leuke acties en aanbiedingen! Mocht je het trouwens leuk vinden om af en toe wat fashion inspiratie op te doen? Neem dan ook eens een kijkje op het Instagram account of op hun eigen blog.

De actie week is al van start gegaan! Ga jij ook een kijkje nemen in de vernieuwde shop van Fashion & Trends?

Handtekening Jamey