Shoppen is leuk, maar shoppen mét korting is nog leuker! Mijn leven als moeder van mijn lieve meisje, vergt nu veel spullen. Daarom is korting natuurlijk nooit verkeerd. Ik deel vandaag mijn tip! Lees je mee?

Kleding voor mij, mijn meisje en mijn man. Het is allemaal niet goedkoop. Als je alles bij elkaar optelt, dan kom je al snel op grote bedragen. Korting op mijn aankopen is daarom altijd mooi meegenomen. Tegenwoordig zijn er diverse korting sites die je helpen om geld terug te krijgen op je aankopen. Waaronder ook 24/7 Discount. In eerste instantie leek mij dit niks, maar toen ik de lijst zag met deelnemende webshops stond mijn wereld even stil: maar liefst 5 van mijn favoriete webshops deden mee! Hier wilde ik natuurlijk wel het fijne van weten.

Hoe werkt 24/7 Discount?

Als je gebruik maakt van 24/7 Discount, dan kost dit je in principe niks. Het enige wat je moet doen is het maken van een account op de website. Hiervoor heb je een e-mailadres nodig. Daarna ga je winkelen bij één van de webshops die hierbij aangesloten zijn. Als je een aankoop wilt voltooien, dan kun je een speciale button aanklikken waardoor een speciaal scherm tevoorschijn springt. Als je op deze manier de bestelling afrond, dan zal de korting aan je account worden toegevoegd. Heb je voldoende geld gespaard? Dan kun je bij een bepaald bedrag het geld storten op je rekening.

Veilig én betrouwbaar

Via de website doe je aankopen bij je favoriete webshops en op je aankoop ontvang je een bepaald percentage terug. Dit krijg je op je account. Je hoeft hier helemaal niks voor te doen, dit gaat namelijk geheel automatisch. Dit betekent dus dat iedereen hiermee om kan gaan, er zijn namelijk geen ingewikkelde stappen die je moet doorlopen om je geld terug te krijgen. Als je eenmaal €25 op je account hebt staan kun je ervoor kiezen om het geld te storten op je bankrekening. Als je bekijkt hoe dit allemaal precies werkt, dan zou het haast jammer zijn als je dit niet zou doen. Je kunt op deze manier namelijk tientallen euro’s besparen.

TIP! Meld je je nu aan dan krijg je direct €5,- op je account!

Veel leuke webshops aangesloten

Er zijn veel leuke webshops aangesloten bij 24/7 Discount. Denk hierbij aan de leuke webshops van Bol.com en Hema. Dit zijn webshops waar ik zelf regelmatig leuke dingen koop voor mezelf en mijn gezin. Als ik dit had geweten, dan had ik persoonlijk al erg veel geld kunnen terugverdienen. Voor de babykamer heb ik bijvoorbeeld veel leuke spullen destijds gehaald voor mijn dochter. Het zou mij tientallen euro’s schelen als ik dit destijds had geweten. Nja, ik zeg altijd: beter laat dan nooit, nu zal dit mij niet meer overkomen en kan ik zelf geld terug verdienen met het kopen van leuke spullen. Wie wil dit nu niet?

Heb jij ervaring met 24/7 Discount?

Handtekening Jamey