Als je gek bent op shoppen dan zijn er een aantal steden in de wereld die je echt niet mag missen. In deze steden kun je geweldig shoppen en dat kun je goed combineren met de leuke bezienswaardigheden in de stad.

Shoppen en reizen in…

New York City

De nummer één stad om goed te kunnen shoppen in mijn ogen, New York City. De stad is gigantisch en dat betekent ook dat er een grote hoeveelheid winkels in de stad is. Het leuke vind ik vooral dat er veel Amerikaanse merken zijn die in Nederland niet te koop zijn. Vaak wordt ook gedacht dat het shoppen in New York duur is maar dat valt reuze mee. De meeste prijzen liggen zelfs een stukje onder de Nederlandse prijzen dus je kunt hier geweldig shoppen!

Milaan

Een prachtige Italiaanse stad waar je onder het genot van heerlijke gelato de mooie modehuizen langs kunt wandelen. In Milaan zitten vooral veel luxueuze merken waar je ook behandeld wordt als een koning(in). Daarnaast is de stad echt prachtig en kun je dus goed een shop en cultuur reisje in één bezoeken door naar Milaan te gaan. Er wordt vaak gezegd dat er in Milaan als eerst de nieuwste mode verschijnt.

London

Deze hippe stad kent natuurlijk ook genoeg modehuizen waar je graag even wilt kijken. In Oxford street vind je de meest bekende merken van over de hele wereld. Uit ervaring kan ik je vertellen dan je hier uren kan rond struinen! Ook kun je Harrods in gaan om het echte Britse gevoel te krijgen, en een uniek item te kunnen scoren om weer mee naar Nederland te kunnen nemen.

Parijs

Iedereen kent de Champs-Elysees wel, de beroemde  winkelstraat van Parijs waar alle bekende merken te koop zijn. Het is een heerlijke plek om te shoppen omdat de brede straat een soort rust geeft. Je kunt hier super goed shoppen en de prijzen zijn gelijk met de prijzen in Nederland maar vaak vind je hier net andere items als bij ons.

Kopenhagen

De Deense designer zijn niet alleen koplopers op het gebied van interieur maar ook op het gebied van mode lopen ze in Denemarken voor. In Kopenhagen vind je honderden geweldige kledingwinkels van designers maar ook veel vintage stores waar je de leukste items kunt scoren. De prijzen in Kopenhagen liggen wel een stukje boven de Nederlandse prijzen maar de unieke items zijn dit vaak ook wel waard!