11205529_816344841768745_8930874347281153400_n

Een poosje geleden heb ik op Frontrowdaily €100 shoptegoed gewonnen voor fashionexclusive.nl. Een exclusieve webshop met allemaal leuke kleding. Vandaag laat ik even in een korte shoplog fashion exclusive zien wat ik besteld heb.

Articles Top Flower Print

topflowerprint-voorkant

Een lekker simpel topje. Ik heb deze gekozen omdat hij perfect is voor een dagelijkse look. Zoals je ziet zit er een leuke losse flap aan de voorkant van een soort jersey stof. Het bloemen gedeelte is van zijde. Het topje kostte €49 en is in verschillende maten leverbaar.

topflowerprint-inzoom
Articles Top Parrot Print

shirtparrotprint-voorkant

Ook dit is weer een lekker simpel t-shirt. toch heeft articles wel erg leuk gelet op de details. Zo is de nek rand van een andere stof en zie je er een soort van zilvere glans door heen. De print op de voorkant is ook van en glimmend materiaal bedrukt. Een perfect topje voor op een leuke jeans. Dit topje kostte €47 en is nu helaas alleen nog maar ik kleine maatjes leverbaar.

shirtparrotprint-inzoom

Ik ben erg tevreden over de service van Fashion Exclusive. Omdat er maar weinig grotere maten beschikbaar waren hebben ze speciaal opgezocht wat ze in mijn maat (L/XL) konden bestellen zodat ik toch wat meer keuze had!

Ken jij Fashion Exclusive al?

Nieuwehandtekening