We weten inmiddels alweer een paar weken dat we een meisje krijgen. Iets waar ik nooit over getwijfeld heb. En wat is er dan leuker dan heerlijk shoppen voor babykleertjes?! Vandaag laat ik jullie een kleine shoplog zien met haar eerste babykleertjes. Kijk je mee?

Zo’n ruime 3 weken geleden kregen we het geweldige nieuws dat we een mooi klein meisje in december mogen verwachten. De tranen sprongen in mijn ogen toen de verloskundige het leuke nieuws bekend maakte. Ik heb altijd al (ja echt waar) gezegd dat ik een meisje zou krijgen. En hoe leuk is het dan dat mijn droom uit komt! Ook Bram is dolblij en kan niet wachten tot ons mooie meisje er is. Een paar dagen er na gingen we winkelen en uiteraard konden we het niet laten om ook wat leuke kleertjes te shoppen voor de kleine meid!

Rosada!

De eerste winkel waar ik helemaal los ging was Tumble ’n Dry in Rosada. Ze hadden hier een mega sale met 70% korting! Ik heb hier dan ook wel meer dingen gehaald, maar die laat ik graag een andere keer zien omdat die niet bij deze outfit horen. Dit super leuke vestje is dus van Tumble ’n Dry. Is hij niet ontzettend cute?

Prenatal

Ook bij Prenatal was een flinke sale. Hier kocht ik een zacht mint kleurig rompertje met lange mouwen (onze dochter word in de winter geboren). Verder zag ik ook een super schattig roze legging hangen met een bloemen motief. De kleurtjes van de bloemen komen heel leuk overeen met de kleuren van het vestje en het romertje.

In totaal heb ik maar €12 uitgegeven voor dit setje. Persoonlijk vind ik dat best netjes. Nu nog op zoek naar een paar leuke schoentjes of slofjes. Gek genoeg vind ik die best lastig om te vinden.

Handtekening Jamey