Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver. Shoestring Durft in Zandvoort aan zee! Workshops, cocktails, dans en bovenal reizen! Benieuwd wat ik allemaal gedaan heb? Lees dan snel verder.

Het was een eindje rijden vanaf Nijmegen. Maar liefst 2 uur!! Maar vanaf het moment dat we het strand zagen waren we dat al gelijk weer vergeten. Het event werd gehouden in een super leuke strandtent. Bij binnenkomst stond er een super leuke foto booth/truck waar je samen met je gezelschap foto’s kon laten maken. Het leuke was dat je deze foto’s kon prikken op een landkaart en hier mee kon je aan het eind van de avond kans maken op bijvoorbeeld een backpack, go pro camera of een trolley.

Het eerste wat we gedaan hebben is de cocktail workshop. We hebben geleerd een heerlijke mojito en een cosmopolitain te maken. Alle ingrediënten waren al klaar gelegd en wij werden stap voor stap begeleid in het mixen, stampen en shaken. En ik moet zeggen het eindresultaat mocht er wezen! Ik heb beide cocktails lekker opgedronken en toen gingen we door naar de volgende activiteit.

Namelijk een hilarisch spelletje strand voetbal. Alleen werd je zelf ook in een ballon gestopt en mocht je elkaar duwen met dese ballon om je heen. Het leverde hilarische momenten op. Het is namelijk niet zo makkelijk om weer omhoog te komen met zo’n gigantische bubbel om je heen.

Ook waren er twee dans workshops. Overdag de Afrikaanse dans en ’s avonds de Chinese draken dans. En alsof dat nog niet entertainment genoeg was hadden ze ook een barretje ingericht naar een karaokebar uit Hong Kong. En als je je travel kennis wou testen kon dat bij de travel quiz.

Na al die activiteiten krijg je natuurlijk ook trek. En het eten was echt enorm goed verzorgt. Zo kon je met de bonnetjes die je bij de entree kreeg verschillende gerechten halen. Ik heb zelf kip saté en nacho’s met een bonen en mais op. Er waren ook spare ribs, vis pasteitjes en een soort cous cous salade. Alles bij elkaar dus behoorlijk veel! Als toetje kon je een heel apart ijsje halen. Namelijk saté ijs of Thaise curry ijs. Dit sprak me echt totaal niet aan dus dit heb ik overgeslagen.

Zoals ik al eerder zei was er ook een winactie waar je onder andere een super mooie backpack, go pro camera en nog veel meer leuke prijzen kon winnen. Natuurlijk hebben wij ook wat foto’s gemaakt en deze opgehangen. En je raad het nooit maar Bram en ik hebben gewonnen! En niet zomaar gewonnen maar we hebben de Go Pro camera gewonnen! Hoe gaaf is dat! Ik sta nog steeds te stuiteren van blijdschap!

De hele dag was een geweldige ervaring. Het weer zat enorm mee en dan ook nog zo’n mooie prijs winnen. Daarnaast heb ik ook veel reis inspiratie opgedaan en veel informatie gekregen over landen zoals Nepal.

Volgend jaar ben ik er zeker weer bij! Jij ook?

handtekeninglichtroze