Ik heb een ontzettend leuke last minute winactie voor jullie! Ik mag namelijk 3x 3 kaarten voor Share a perfect day weggeven! Heb jij a.s. donderdag, vrijdag of zaterdag nog niets te doen en zin in een dagje uit met je vriendinnen? Lees dan snel verder!

Share a Perfect Day is een nieuw evenement, speciaal voor vriendinnen. Het worden een paar bijzondere dagen voor vrouwen met alle benodigde ingrediënten om iedereen een topdag te bezorgen. Het is dé gelegenheid om vriendschappen met elkaar te vieren en nieuwe ervaringen op te doen. Alle vrouwen kunnen voor een betaalbare prijs een hele dag samen genieten. Een ultieme verwendag met een mix aan food, music, beauty, health, entertainment, lifestyletrends en shopping.

Share a perfect day 3

Het event vind plaats in Hilvarenbeek op 30 juni, 1&2 juli. Naast een hoop leuke standjes zijn er ook een aantal hele leuke optredens met o.a. Sunnery James en Ryan Marciano, Jonas Blue, Kensington, Dotan, Matt Simons en Douwe Bob en nog véél meer!

Share a perfect day 2

Ook kun je je laten stylen door Fred van Lees, wijnproeven of heerlijke hapjes en drankjes proeven van onder andere Starbucks, Tony Chocolony, Corona en Haribo. En mocht je in een gezonde bui zijn kunnen jullie ook een bootcam challenge doen samen met Campina!

Share a perfect day 1

Klinkt toch als een geweldige dag samen met je vriendinnen? Wil jij 1 van de 3 gelukkige winnaars worden en samen met je vriendinnen naar Share a perfect day?

Wat moet je doen
Like Beauty Unboxing op Facebook
Tag de 2 vriendinnen waarmee je naar Share a Perfect day wilt
Laat hier een reactie achter met geldig e-mail adres

Gezien het event al donderdag begint loopt de winactie tot woensdag ochtend 10.00 uur. Daarna zullen de winnaars een mail ontvangen.

Nieuwehandtekening