Een kinderkamer is een speciaal plekje in huis. Je kindje verdient alleen maar het allerbeste en de kinderkamer is hierop absoluut geen uitzondering. Als je de kinderkamer gaat inrichten wil je een ruimte creëren waar je kind zich veilig, geliefd en fijn voelt. Een plekje waar ze lekker kunnen spelen en heerlijk kunnen slapen. De verlichting speelt hierbij natuurlijk een super grote rol. De verlichting is bepalend voor de sfeer in de kamer en als de sfeer ergens top moet zijn, is het wel in de kinderkamer. Bij https://www.hypnia.nl/ kun je alles vinden wat je nodig hebt om van je kinderkamer een magische slaapomgeving te maken.

Een sterrenhemel in de kinderkamer: slingerlichtjes voor de sfeer

Natuurlijk heb je niet alleen licht in de kinderkamer voor functionaliteit, je wilt ook licht dat gezellig is. Daarom zijn slingerlichtjes de perfecte keuze. Je kunt deze makkelijk ophangen aan het plafond of rondom het bed. Dit zorgt voor zacht licht en gezelligheid en het geeft de kamer dat echte magische gevoel. Je kunt deze lampjes ook nog gebruiken als nachtlampje als je kindje dat nog wilt.

Een nachtlampje voor de kids: van lievelingsdieren tot stripfiguren

Voor op het bureau of het nachtkastje wil je natuurlijk ook een klein lampje. Als je kindjes gaan lezen of nog even willen tekenen voor het slapengaan, willen ze een lampje dat genoeg licht geeft maar niet te fel is voor de oogjes. Het leuke aan nachtlampjes voor de kids is dat ze in zoveel verschillende leuke modellen te krijgen zijn. Van de nieuwste tekenfilmhelden tot de lievelingsdieren, je kan het allemaal krijgen als nachtlampje. En daar zijn de kids wel fan van. De enige uitdaging: het kiezen van een lamp uit een gigantische collectie met zoveel leuke lampjes.

Een nachtlampje en een projector in een

Wat ook heel leuk is als nachtlampje, is een projector. Dit is een lampje dat je in het stopcontact steekt en dan allerlei leuke figuurtjes projecteert op de muur of op het plafond. Dit kan van alles zijn: van een sterrenhemel tot zeedieren of tekenfilmfiguren. Zo kan je kindje lekker in slaap vallen terwijl ze allerlei mooie figuurtjes bewonderen. Hoe leuk is dat? Het leuke aan verlichting voor de kinderkamer is dat overal over nagedacht wordt. Er bestaan geen saaie lampjes voor op de kinderkamer, alles wordt zo leuk mogelijk gemaakt voor de kleintjes.

Samen shoppen met de kids: laat ze zelf kiezen

Het inrichten van de kinderkamer is natuurlijk heel erg leuk, maar het wordt nog leuker als de kinderen zelf mee kunnen helpen met het kiezen van de inrichting. Natuurlijk kan dit niet als de kids nog heel erg jong zijn, maar als ze oud genoeg zijn om mee te helpen is het natuurlijk hartstikke gezellig als ze ook mee mogen helpen. Zo combineer je het inrichten van de kinderkamer met quality time met het gezin. En dat maakt alles toch veel leuker. Maak er een gezellige dag van en zo kun je kinderen ook nog iets leren.