IMG_6440

Ken je dat gevoel dat je krijgt als een pakje bezorgd wordt en de heerlijke geuren al door de doos heen ruiken? Dat had ik met de heerlijke Sense Candles waxmelts. Benieuwd welke geuren ik heb ontvangen? Lees dan snel verder.

Sense Candles Waxmelts

IMG_6438

Ik heb schijnbaar de hele hype gemist want ik was nog niet bekend met waxmelts. Een waxmelt is eigenlijk een soort blokje die smelt en waar vervolgens een heerlijke geur van af komt. Je legtde waxmelt in het schaatlje van een oliebrander en steekt het waxinelichtje er onder aan. Zodra het waxje smelt gaat je hele woonkamer heerlijk ruiken!

Ik heb 3 heerlijke geuren geprobeerd. Alle geuren bleven ongeveer 6 uur goed ruikbaar. Daarna zwakte het wel af maar zelfs de dag er na rook mijn huis nog naar cupcakes. Beter dan van die sprays dus!

Heavenly Cupcake

IMG_6435

Zoals de naam al zegt, Cupcakes! Dit was de geur die ik door de doos al heen rook. Je huis ruikt gelijk heerlijk zoet naar versgebakken cupcakes. Het lijkt gewoon alsof je in een bakkerij staat. Dit is echt mijn all-time favorit geworden!

RomanceIMG_6437
Deze waxmelts hebben een perfecte geur combinatie van vanille en musk. Het is een hele zachte geur die perfect is voor een romatisch avondje op de bank.

Pink RaspberryIMG_6436
Zoals je misschien wel verwacht is dit een hele zoete geur van frambozen. Ik kreeg spontaan zin om een frambozen smoothie te maken toen deze geur mijn huisje vulde.

Zoals ik al zei heb ik de hele hype gemist. Maar ik kan wel stellen dat ik helemaal verkocht ben! De waxmelts die ik heb getest zijn allemaal te koop bij Sense Candles. In een verpakking zitten 6 blokjes en per verpakking kosten ze €4,95.

Gebruik jij vaak waxmelts in huis?

Nieuwehandtekening