Scholl heeft een nieuw product ontwikkelt voor je nagels. Namelijk de Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System. Hiermee zou je jezelf heel makkelijk een at home manicure of pedicure kunnen geven. Benieuwd? Lees dan snel verder!

1455184772598

De Velvet Smooth Electronic Nail Care System bestaat uit meerdere onderdelen. Een electrisch aparaatje en 3 verschillende vijl kopjes.

Vijl 1 – Deze kun je gebruiken om je nagels korter te vijlen.
Vijl 2 – Deze is bedoeld om je nageloppervlakte glad de maken.
Vijl 3 – Dit is mijn favoriete vijl. Deze is namelijk bedoeld om je nagels te laten glanzen.

1455185494914

Vijl 1

1455185167437

Vijl 2

1455185253345

Vijl 3

Als je wilt beginnen met de Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System heb je als eerste de set nodig. Deze bestaan uit het apparaatje, batterijen en 3 opzetstukjes. Deze starters set kost nu maar €31,99 bij Bol.com in plaats van €41,99. Daarnaast zijn er ook nog losse items te koop zoals navullen voor de opzetstukjes (€12,99) en nagelriem olie.

Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System 2

Maar nu de ultieme vraag natuurlijk! Werkt het? En hoe werkt het nou precies? Nou het is eigenlijk vrij simpel. Het apparaatje hou je horizontaal vast waardoor de vijl van rechts naar links beweegt. Je houd hem tegen je nagel aan en het apparaat doet het werk voor je! Persoonlijk vind ik hem erg prettig in gebruik voor het glad en glanzend maken van je nagels. Voor het korter maken ben ik zelf te precies en wil ik dit liever op de ouderwetse manier doen.

Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System 1

Als je je nagels weer mooi glanzend hebt is het natuurlijk wel erg belangrijk om je nagelriemen te verzorgen. Hier heeft Scholl uiteraard ook aan gedacht! De nieuwe Velvet Smooth Verzorgende Nagelolie (€9,99) bevat een combinatie van 6 verschillende oliën die er voor zorgen dat je nagelriemen er weer mooi verzorgd uit zien.

Conclusie

Ik ben helemaal om! Ik weet 100% zeker dat ik dit setje mee zal nemen op vakantie. Niet alleen om mijn handen weer mooi te krijgen maar ook om mijn voeten weer zomerproof te krijgen. Het is misschien niet zo goedkoop als een gewone 4 zone vijl maar hij werkt wel ontzettend snel en is zeker de investering waard.

Wat is jouw holy grail om je nagels mooi glanzend te maken?

Nieuwehandtekening