Zoals veel vrouwen loop ik ook nooit de deur uit zonder eerst een lekkere parfum te spuiten. En toevallig was mijn vorige parfum bijna op toen ik dit pareltje van Liu Jo binnen kreeg! Benieuwd naar Scent of Liu Jo? Lees dan mee!

Het thema van Scent of Liu Jo is roze en goud. Aan elk detail is gedacht! Het steentje en de gouden details verwijzen naar de accessoire-lijn van Liu Jo en het doosje is bedrukt in een soort van leer-print, waardoor ook de schoenen en tassen een punt van aandacht krijgen.

Scent of Liu Jo 1
Hoe geweldig zou het zijn als je man alles voor je doet. Stofzuigen, boodschappen halen en het aller belangrijkste: niet zeuren over welk programma we gaan kijken op TV. Liu Jo heeft dit als thema genomen voor de parfum. Het reclame filmpje laat het al heel duidelijk zien. Nou doe mij maar een paar liter van deze parfum zou ik zeggen!

YouTube video

Het flesje

Zoals je ziet staat Liu Jo voor vrouwelijk en luxe. De gouden details zie je ook veel terug in de tassen en accessoires collectie van Liu Jo. De dop heeft een mooie gouden print waardoor het lijkt of er op de dop allemaal kettingen zitten. In het midden van de fles zit een mooi steentje. Dat maakt het echt helemaal af vind ik zelf. Pure luxe.

Scent of Liu Jo 2
Topnoten: Limoen, viooltjesblad en kardemom
Middennoten
: lelietjes-van-dalen, jasmijn en vijgen
Basisnoten: vanille, muskus en sandelhout.

Scent of Liu Jo 3

Scent of Liu Jo is een heel vrouwelijk, luchtig parfum. De parfum is een frisse, licht zoete parfum. Niet te sterk of overheersend maar wel goed aanwezig. Ondanks dat het een eau de toilet is blijft de geur goed hangen. Overdag heb ik hem maar 1 keer hoeven aanbrengen. Mocht je hem ’s avonds ook willen dragen kun je natuurlijk gewoon een keertje bij spuiten.

Scent of Liu Jo is te koop bij ICI Paris XL. De eau de toilette is in 3 formaten verkrijgbaar. 30 ml, 75 ml en 100 ml. De prijzen beginnen bij €39 tot 100 ml voor €79. Met de ICI Paris XL Kortingscode bespaar je ook nog eens euro’s!

Ben jij ook fan van frisse geuren?

Nieuwehandtekening