Weg met die witte muren. Na kort op onderzoek uit te zijn gegaan kwam ik op het idee om leuke en motiverende woorden en posters aan de muur te hangen. Benieuwd hoe ook jij je woonkamer kan opfleuren? Lees dan snel verder!

Ik hou heel erg van rust en licht in huis. Toch miste ik wat, een beetje levendigheid om het zo maar te noemen. Na kort op onderzoek uit te zijn gegaan kwam ik op het idee om leuke en motiverende woorden en foto’s aan de muur te hangen. Zo kwam ik na een middagje googelen de poster webshop Desenio tegen.

Desino, Scandinavische posters

Desenio is in 2010 opgericht door de Scandinaviërs Martin en Helena. Samen zijn ze begonnen met het ontwerpen en maken van posters. Je kunt er zo ontzettend veel soorten posters vinden. Van natuurshots en Coco Chanel posters tot inspirerende quotes. Daarnaast verkopen ze ook prachtige lijsten om de posters in te framen.

posters 7846_10

Ik heb natuurlijk een mega bestelling geplaatst. Niet zo zeer omdat ik mijn hele huis in 1 keer helemaal vol ga hangen maar meer zodat ik ook kan gaan afwisselen. Zo heb ik voor mijn wimperextentions salon (op zolder) gekozen voor deze twee prachtige posters. Omdat ik erg houd van rosé kleurige accessoires heb ik gekozen voor 2 grote rosé gouden lijsten.

posters 7737_10

Ook heb ik voor in de woonkamer een aantal kleinere posters gekozen. Ik heb 3 verschillende formaten gekozen zodat ik een mooie fotowand kan maken in de woonkamer. Hoe ik ze precies wil gaan hangen weet ik nog niet. Ik zit namelijk nog een beetje te twijfelen aan de opstelling. Hieronder zie je een paar voorbeelden. Welke vind jij het leukste?

i posters nsp1002_1Insp8140_1posters insp8035_1

Nou zal je misschien denken, zo’n poster is toch kei duur?! Nou nee! Absoluut niet! Je hebt namelijk al prachtige kwaliteit posters vanaf 3 euro! En je hoeft natuurlijk niet dure lijsten te gebruiken, bij Desenio heb je al fotolijsten vanaf 3 euro. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon zelf lijstjes shoppen bij bijvoorbeeld de Action of Blokker.

Wat vind jij van de Desenio posters?

Nieuwehandtekening