Eergisteren ben ik samen met Bianca van Pinkit gezellig een dagje op pad geweest naar Amsterdam. De persdagen zijn namelijk in volle gang en dat wouden wij natuurlijk niet missen! Kijk je mee?

Voor deze dag heeft Bianca haar angsten overwonnen is en ’s morgens vroeg in de trein gesprongen naar Nijmegen om vervolgens bij mij in de auto te stappen zodat we samen naar Amsterdam konden rijden. We hadden de dag helemaal ingepland met maar liefst 6 afspraken. Helaas kwamen we er al snel genoeg achter dat we maar 4 afspraken gingen redden. Het was overal zo gezellig en er was zo veel moois te zien dat we uiteindelijk overal ruim een uur bleven hangen.
SAMSUNG CAMERA PICTURES
De persdagen zijn voornamelijk bedoeld om de nieuwe collecties te bekijken en hier meer informatie over te krijgen. Zo hebben we de nieuwste lijnen van The Body Shop al mogen ruiken (deze zijn nog onder embargo dus die zie je nog niet op de foto’s).
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Bij een ander Bureau hebben wij een primeurtje gekregen! Namelijk de nieuwste zonnebrand producten van Kruidvat! Hier zal ik binnenkort wat meer over vertellen. Ze zaten nog midden in een verhuizing dus helaas hebben we niet de showroom in volle glorie kunnen bekijken, maar dit komt vast en zeker de volgende keer.
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Als laatste zijn we ook nog even bij het bureau van Pupa (waar Bianca helemaal gek op is) geweest. Naast Pupa hebben ze ontzettend veel andere mooie merken en hebben we een mega volle goodiebag meegekregen.
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Al met al was het een hele lange, mega gezellige en leerzame dag. Bianca en ik hebben nu al plannen om de volgende persdagen weer samen te gaan (als we elkaar al niet eerder gaan zien).
Zouden jullie nog een unboxing van de goodiebag willen zien? En zou je dat graag in foto’s of op video willen zien?
Nieuwehandtekening