Sally Hansen is inmiddels erg bekend met Miracle gel nagellak, maar ook de Sally Hansen Salon Manicure mogen er echt zijn! Vandaag laat ik drie kleuren uit de lente collectie zien, kijk je mee!

Over Sally Hansen Salon Manicure

Een complete salon manicure in één flesje! Complete Salon Manicure bevat de 7 voordelen van een professionele manicure: Base coat, groei stimulerend, versterkend, salon geïnspireerde kleuren, gel shine, top coat en anti-chip. Bron

 

Waar ik even extra aandacht aan wil geven is het kwastje van de nagellakken van Sally Hansen. Ze zijn breed precies de breedte van mijn nagels en zacht. Door deze twee punten kan je heel gemakkelijk en in beweging de nagellak aanbrengen. Doordat het kwastje zacht is waaiert deze mooi uit als je er iets druk opzet.

 

120 Luna Pearl

Is een parelmoer kleurige nagellak. Het is een tijdloze en romantische kleur die altijd kan. Ik heb hier op de foto twee laagjes op. Het is een semi dekkende nagellak, wat inhoud dat deze dus niet helemaal dekkend is.

 

575 Red Handed

Is een wijnrode kleurige nagellak. Deze vind ik zelf echt perfect voor het najaar. Op de foto heb ik twee laagjes op.

684 New Suede Shoes

Is niet een standaard blauwe kleur, deze heeft iets opvallends. Ik zou de kleur omschrijven als een diepblauwe en felle kleur. Het is een heerlijk zomers kleurtje die ik de afgelopen week ook de hele tijd op gehad heb.

Sally Hansen Salon Manicure zijn mooie en fijne lakken. New Suede Shoes is mijn favoriet en bleef bij mij 5 dagen goed zitten zonder te chippen. Prijs en kwaliteit staan zeker in verhouding!

Sally Hansen is o.a. verkrijgbaar bij Douglas voor €10,99-14,7ml

Welke van deze drie kleuren vind jij erg mooi? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

*Ik heb dit product ter review toegestuurd gekregen. Dit heeft uiteraard geen invloed om mijn mening.