Sally Hansen Complete Salon Manicure is een merk waar ik erg gek op bent. Ze zijn heel fijn en brengen gemakkelijk aan, zo heb je in een handomdraai prachtige salon gelakte nagels! Onlangs zijn er zes nieuwe kleuren uitgekomen waarvan ik er vandaag drie laat zien, kijk je mee!

Over Sally Hansen Complete Salon Manicure

De nagellakken van Sally Hansen Complete Salon Manicure bevatten alles voor een mooie en complete manicure. Zo hoef je hier geen base coat bij te gebruiken en stimuleren ze de groei van de nagel. De kleuren hebben van zichzelf al een prachtige glossy finish!

 

De nagellakken hebben echt een heel fijn breed en zacht kwastje waardoor je in een enkele beweging de nagellak mooi en strak kan aanbrengen. De formule van de lakken van Sally Hansen zijn heel prettig, ze lopen niet uit en drogen snel.

Sally Hansen Complete Salon Manicure – 632 Society Ruler

Een prachtige klassiek bordeaux rode kleur die mooi afsteekt bij mijn huid. De kleur is creamy en zoals je ziet een mooie glossy finish, ik heb hier namelijk geen top coat over heen aangebracht. Deze lak dekt met twee laagjes.

 

 

Sally Hansen Complete Salon Manicure

Sally Hansen Complete Salon Manicure – 242 Mauvin’on Up

Deze zacht roze peachy kleurig lak is mijn favoriet van deze drie. Het is een heel lief en zacht kleurtje wat perfect is voor de lente! Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

 

 

Sally Hansen Complete Salon Manicure

Sally Hansen Complete Salon Manicure

Sally Hansen Complete Salon Manicure – 700 Hooked on Onyx

Mocht je een goede zwarte nagellak zoeken kan ik je deze aanraden. Deze zwarte lak dekt namelijk mooi bij twee laagjes. Wat ik erg fijn vind is dat de nagellakken van Sally Hansen incl. base coat is hierdoor trekt het kleur pigment niet in de nagels!

Sally Hansen Complete Salon Manicure

 

Mauvin’on Up is echt mijn favoriet van deze drie. Ze dekken allemaal perfect met twee laagjes en een bijkomend voordeel is natuurlijk dat je hierbij geen losse base coat nodig hebt. De lakken blijven bij mij zo’n vijf dagen mooi zitten.

Sally Hansen Complete Salon Manicure is o.a. verkrijgbaar bij Douglas voor €10,99.

Wat vind jij van deze drie nieuwe kleuren?