Het is weer zo ver! Sally Hansen heeft een prachtige nieuwe collectie uitgebracht. Namelijk de Bohemian Chromes collection. Een collectie met 4 geweldige kleuren! Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder.

De nieuwe Sally Hansen Bohemian Chromes collectie is een collectie die verrijkt is met argon olie. Dit zorgt er voor dat je nagels gevoed en gehydrateerd blijven. Een basecoat is dan ook niet nodig bij deze collectie omdat de arganolie zo direct in de nagels kan trekken.

De Bohemian Chromes Collection bestaat uit 4 kleuren.

#372 Wine Therapy: Wine Therapy is een prachtige, wijnkleur met een romige finish.


#194 Burnished Bronze: Burnished Bronze is een tint met een brons-koperkleurige glitter.


#142 In My Element: In My Element is een stoere metallic grijze kleur.


#112 Namas Grey: Namas Grey is een romige, lichtgrijze tint.

Mijn persoonlijke favorieten waren gelijk al In My Element en Namas Grey. De kleuren zijn niet alleen prachtig los te dragen maar ook heel leuk te combineren met elkaar. Ik vind zelf de combinatie van glitter en cream erg mooi, maar goed smaken verschillen.

Alle tinten uit de Bohemian Chromes collectie hebben een eigen bijzondere finish. Zo zit er een romige finish bij, een metallic en ook en prachtige glitter. Alle kleuren zijn volgens Sally Hansen geïnspireerd op de kleuren die vrijkomen bij het lezen van aura’s en chakra’s.

10 dagen lang plezier!

Iets wat Sally Hansen beloofd is dat de nagellak tot wel 10 dagen lang mooi zou moeten blijven zitten. Nou moet ik heel eerlijk bekennen dat ik het zelf normaal nooit 10 dagen volhoud omdat ik vrij lange nagels heb en de hele dag op de laptop zit te typen. Hierdoor chippen mijn nagels al vrij snel. Vooral wanneer ik een iets dikkere laag heb aangebracht.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Sally Hansen Bohemian Chromes collection is verkrijgbaar bij Bol.com. De lakjes kosten hier €9,48 per stuk.

Welke kleur vind jij helemaal geweldig?

Handtekening Jamey