Het is al weer een tijdje geleden dat ik ben gaan shoe shoppen. Ik zit al een tijdje in mijn hoofd met een paar sneakers die ik had gezien op een fashion blog maar kon ze nergens vinden. Maar nu na een paar maanden heb ik ze eindelijk gevonden! Kijk je mee?

Met het voorjaar en de zomer in het achterhoofd zocht ik al een tijdje naar nieuwe sneakers. Het old fashion Adidas model zat mij altijd al het lekkerste en het is dan ook niet zo gek dat ik daar gelijk naar zocht. Zoals vele van jullie allang door hebben ben ik een rosé fan. Al mijn accessoires zijn in de kleur rosé en daarom kon ik deze sneakers ook niet weerstaan.

the cap

The Cap

Op het eerste gezicht zou je denken dat het gewoon simpele witte sneakers zijn. Maar niets is minder waar! De neus van de schoen is van glanzend rosé kleurig materiaal gemaakt en ook vind op de hak en lip van de schoen vind je rosé kleurige details.

the cap 2

De goedkope sneakers zijn gemaakt van heel soepel leer en zijn ook gevoerd met leer. De binnenzolen van de sneakers zijn gemaakt van leer en zijn uitneembaar. Dat vind ik zelf altijd wel fijn want ik heb nogal wiebel tenen en vervang daarom 1 keer per jaar wel mijn binnenzooltjes.

the cap 4

Ik combineer deze cap schoenen van Sacha zelf graag met een lichte skinny jeans. En een simpele top. Om het mooi af te maken gebruik ik mijn rosé kleurige accessoires zoals mijn horloge van Cluse en mijn grove schakelarmband van The Rubz.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De schoen heet “The Cap” wat ik eigenlijk wel heel erg goed vind passen. Ze zijn ook niet heel erg bizar duur, je koopt ze namelijk bij Sacha al voor €89,99.

Ik slaag altijd super goed voor damesschoenen bij Sacha, waar scoor jij je schoenen?

Nieuwehandtekening