IMG_31111-1024x704gmg

Helaas, het mooie weer is voorbij. Dat betekend dat de slippers weer in de kast kunnen, maar ook dat de laarzen weer afgestoft kunnen worden! En wat is er nou leuker dan nieuwe booties! Kijk je mee?

IMG_31111

Sacha heeft echt ongelofelijk veel keuze in enkellaarsjes. Met hak, zonder hak, met rits, en in ontzettend veel verschillende kleuren. Toch heb ik dit keer voor basic sacha enkellaarsjes gekozen, Voor mij is het belangrijk dat laarsjes makkelijk te combineren zijn bij mijn outfit maar ook dat ze comfortabel zitten.

11917744_880348408722764_42100191_n

Ik hoef me bij deze cognac enkellaarsjes geen zorgen te maken om zere voeten. Doordat er een brede blokhak onder zit en het goede voetbed is het erg makkelijk lopen. Als ik namelijk ergens een hekel aan heb is het wel meiden die op stiletto’s proberen te lopen en dat absoluut niet kunnen. Daarom waag ik mezelf daar ook niet aan en ga voor de veilige hak.

IMG_31121

De laarsjes zijn gemaakt van super soepel nubuck leer. Wat dus wel belangrijk is is dat je ze goed blijft onderhouden en in sprayt met een goede bescherming. Het is natuurlijk zonde als de laarsjes lelijk worden. Ook heeft de zool een goed diep profiel. Erg handig als het straks wat slechter weer word. Ze hoef ik me niet zorgen te maken met de sneeuw.

En hoe gaaf is dit! Onder mijn lieve lezers mag ik een paar enkellaarsjes naar keuze weggeven! Nog een leuk extraatje: alle deelnemers krijgen ook nog eens korting op de nieuwe collectie!

Wat moet je doen?

Je hoeft alleen je gegevens hier achter te laten en over 2 weken krijgt de winnaar automatisch een mailtje!

 

En? Wat vind je van mijn nieuwe enkellaarsjes van Sacha?

Nieuwehandtekening