s oliver

's oliver banner

Voor alle dames en heren die niet verwend worden door hun geliefde op Valentijnsdag heb ik een super winactie georganiseerd. Wil jij graag kans maken op de ‘S Oliver Outstanding for Him & Her parfum set lees dan snel verder! 

'S Oliver

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Bij ons gaat het er jammer genoeg niet altijd even romantisch aan toe op de dag van de liefde. Bram vind het een dag die is opgeroepen door de commerciele sector. Ik vind het gewoon leuk en romantisch. Helaas lijd dat er uiteindelijk wel vaak toe dat ik voor mezelf een cadeautje koop en Bram een kaartje schrijft. Niet heel erg hoor, want ik weet dondersgoed dat hij gek op mij is. Maar een beetje romantiek is nooit verkeerd.

'S Oliver 2

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Elke dag? Wat is dat? Uitzonderlijke ervaringen worden beleefd door degenen die buitengewone dingen durven te doen. Het nieuwe tweelingparfum s.Oliver OUTSTANDING is de kers op de taart voor bijzonder gelukkige momenten: net zoals alle goede modecollecties, combineert het onverwachte nuances, biedt het verrassingen en straalt het pure levensvreugde uit. Fruitig of bloemrijk? Clean of sexy? Waarom zou je er slechts één kiezen? We willen het allemaal, en we willen het nu! Geniet van elk moment en ontdek wat zich achter de horizon bevindt… s.Oliver OUTSTANDING is een parfum voor iedereen die volop van het leven geniet

'S Oliver 3

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Omdat er vast nog veel meer vrouwen zijn die niet met Valentijnsdag verwend worden ga ik dit jaar jullie verwennen. Verdien jij een lekkere parfum? Of ken jij iemand die het echt verdient? Laat het mij dan weten en misschien maak ik jou blij met twee heerlijke luchtjes van ‘S Oliver Outstanding for Him & Her t.w.v. €36!

'S Oliver 5

Ik ga de aankomende week op twitter, instagram én Facebook een setje parfum verloten. Je kan dus op alle drie de kanalen mee doen!

Twitter
Retweet: Ik maak bij @beautyunboxingnl voor Valentijnsdag kans op 2 flesjes parfum van ’s Oliver! #winactie #beautyunboxingnl

Instagram
Re-gram deze foto op instagram met jouw vrienden en tag mij in de foto zodat ik je deelname zie.

*optioneel: Tag je vrienden in de foto op instagram

Facebook
Tag jouw Valentijn (dit mag ook een vriendin of vriend zijn) in het bericht op mijn tijdlijn.

Zoals je ziet zijn er dus genoeg opties om mee te doen en kans te maken op een setje ‘S Oliver parfum! Op 10 februari zal ik de winnaars bekend maken zodat je mooi met Valentijnsdag je cadeautje kan uitpakken.

Wie is jouw Valentijn dit jaar?

Nieuwehandtekening