Dinsdag 13 september ben ik namens Beauty Unboxing naar de lancering van de s.Oliver for her & him fragrances geweest. S. Oliver kende ik al van de kleding, maar nog niet van accessoires of geuren. Ik was erg benieuwd!
s.Oliver for her & him -1

Het evenement werd gehouden in The Dylan in Amsterdam. Een prachtig hotel aan de Keizersgracht. De ruimte waar we werden ontvangen zag er ontzettend mooi en sfeervol uit. Het dak bestond volledig uit glas en de zaal stond vol met bloemen. Daarnaast waren er verschillende accessoires van S. Oliver te zien en waren ook de geuren te bewonderen.
Na even bij te zijn gekomen van de reis door de warmte kregen we een heerlijk verfrissende cocktail aangeboden. Ook kwamen er verschillende lekkere hapjes rond.

foto-2

foto-3
Ik ontmoette een aantal collega bloggers en maakte een gezellig praatje. Daarna was het tijd voor de presentatie. Als eerste hield het PR-Bureau van S. Oliver een praatje. Toen was het de beurt aan S. Oliver zelf. De dame vertelde over het ontstaan van S. Oliver en natuurlijk over de nieuwe geuren.

foto-4
S. Oliver heeft een geur van haar en een geur voor hem gelanceerd. De geur voor haar bestaat uit roze peper, lychee en bergamot. Het heeft een hart van rozen, pioen rozen en magnolia en een basis van iris, musk en amber.

De heren geur bestaat uit appel, thee en roze peper. Heeft een hart van rozemarijn, geranium en viool en een basis van tonkabonen, musk en mos.
We kregen lintjes aangereikt met hierop de geur. Beide geuren ruiken heerlijk!

s.Oliver for her & him -5
Na de presentatie werd er een lekkere lunch uitgeserveerd. We kregen verschillende kleine hapjes zoals een pastasalade en een quinoa salade met geitenkaas. Aan het begin van het evenement werd ons verteld over een wedstijd. Degenen die het meest unieke en creatieve beeld op Instagram plaatste zou een bon ter waarde van € 500,00 winnen ter besteding bij S. Oliver. Na de lunch was het tijd voor de prijsuitreiking. Helaas niet in de prijzen gevallen 😉 maar een erg leuk initiatief! Als afsluiting werd er een mooie taart binnengebracht waarin de ingrediënten van de geuren waren verwerkt.

foto-6

foto-7

foto-8

We gingen naar huis met een leuke goodiebag. De goodiebag zelf was een tas van S. Oliver met daarin de s.Oliver for her & him parfums. Ook kregen we een hoedendoos met daarin prachtige rozen!

unnamed