Wij hebben al jaren dezelfde salontafel en zouden graag eens een nieuwe aanschaffen. Tegenwoordig zie je steeds vaker ronde salontafels voorbijkomen in woonwinkels en interieurbladen. Het bespaart ruimte, de salontafel heeft geen scherpe hoeken (erg prettig aangezien er een kleintje op komst is!) en daarnaast staat het ook erg stijlvol in je woning. In dit artikel laat ik je graag mijn favoriete ronde salontafels zien, wie weet word jij ook nog geïnspireerd!

Ronde salontafels

Ronde salontafels zijn er in ontzettend voor soorten, maten en designs. Je kunt kiezen voor een enkele ronde salontafel, of voor een set van twee of meerdere ronde salontafels. Je kunt zo een speels effect creëren in je woonkamer, waarbij je daarnaast ook nog eens ruimte bespaart. Onze favoriet van dit moment is de Notre Monde Round Tray Table Salontafel. Een ronde salontafel met een minimalistische uitstraling. Daarnaast is deze ook veilig voor kleine kinderen, wat natuurlijk voor ons erg belangrijk is! Zelf zou ik kiezen voor het houtkleurige model. Deze zou ik combineren met een mooie plant en wat theelichtjes. Zo creëer je op een simpele manier een sfeervolle setting in je interieur.

Favoriete designer

Onze favoriete salontafel is ontworpen door Dawn Sweitzer. Een Amerikaanse kunstenares, welke tevens de eigenaar is het van het merk Notre Monde. Het merk Notre Monde heeft als visie om functionaliteit en luxe te verbinden met elkaar, en dat zie je terug in de prachtige designs. Wat extra leuk is, is dat ieder product wordt voorzien van een handtekening om authenticiteit te garanderen. Zo heb jij altijd een uniek exemplaar in jouw woonkamer staan! De collectie bestaat uit spiegels, dienbladen en meubels. Ik ontdekte zelfs dat er een dienblad is in exact hetzelfde design als ons favoriete salontafel, zo kunnen wij dit leuk combineren. Wij zijn fan van dit prachtige merk!

Heb jij een ronde salontafel of zou jij deze eentje willen?

Handtekening Jamey