Heb jij ook zo’n zin in de lente en een lekker warme zomer? Dan kun je de nieuwe geur van Roberto Cavalli vast en zeker waarderen! Benieuwd hoe de Roberto Cavalli Paradiso Assoluto mij is bevallen? Lees dan snel verder.

Een parfum die je meeneemt naar het paradijs, dat klinkt mij in ieder geval als muziek in de oren. Persoonlijk ken ik de voorgaande geuren van Roberto Cavalli niet, maar na een beetje Googlen kwam ik er al snel achter dat de voorganger van de Paradisa Assoluto ook bij velen in de smaak viel. De Roberto Cavalli Paradiso Assoluto bevat geurnoten van onder andere roze peper, wisteria, lelie, jasmijn, vanille, sandelhout en patchoeli. Dat belooft dus een heerlijke zomer geur te zijn!

Het weelderige groen dimt het geluid van de zee als ze verder in de tuin loopt. Hier wordt de geur van verse bloemen intenser, heerlijk bedwelmend. Geklapper van vleugels. Een flits van levendige kleuren. Ze glimlacht, ze weet dat ze terug in het paradijs is…

Roberto Cavalli Paradiso Assoluto

De verpakking (hiermee bedoel ik het doosje) valt al gelijk goed op. Door de rood met gouden verpakking valt het doosje eigenlijk gelijk heel erg op. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik dat van meneer Cavalli ook niet anders had verwacht. Zijn kleding is namelijk ook altijd vrij aanwezig en bevat ook vaak goud en dieren prints. Niet heel gek dat je dit dan ook terug ziet komen in de verpakking van zijn nieuwe eau de parfum.

 

De flacon is qua vorm het zelfde als de andere Paradiso eau de parfum’s heb ik mij laten vertellen. Maar omdat ik die zelf nog niet eerder heb gezien had ik direct een “wauw” momentje. De flacon past perfect bij de verpakking en heeft ook prachtige gouden details die echt bij deze geur horen. Roberto Cavalli Paradiso Assoluto is in 3 maten verkrijgbaar; 30, 50 en 75 ml.

Roberto Cavalli Paradiso Assoluto Roberto Cavalli Paradiso Assoluto

Persoonlijk vind ik de geur heerlijk zoet zonder gelijk te heftig te zijn. Ook ruik ik een warme vanille geur naar voren komen die me een beetje doet denken aan de geur van een versgebakken taart of iets. Misschien een beetje gek, maar wat vind ik dit een heerlijke zomerse geur zeg!

Roberto Cavalli Paradiso Assoluto

Hou jij ook van een warme zoete geur voor de zomer? Dan is de Roberto Cavalli Paradiso Assoluto echt een aanrader. Je kunt de Roberto Cavalli Paradiso Assoluto vanaf maart onder andere kopen bij ICI Paris XL of Douglas. De prijs van een 30ml flacon is €45,70.

Wat vind jij van de nieuwe geur van Roberto Cavalli?

Handtekening Jamey