Volgens het hindoe geloof creëer je good karma door te leven met goede intenties. Kortom, doe goed en dan komen alle goede dingen vanzelf. Een prachtige manier van leven toch? Rituals helpt je een handje op weg met de nieuwe Summer Limited Edition, The Ritual of Karma.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De nieuwe Summer Limited Edition van Rituals staat helemaal centraal om Karma. Een heerlijke zachte vrouwelijke geur van Holy Lotus en Bergamot. Als dat niet aantrekkelijk klinkt weet ik het ook niet meer! Ik laat je graag wat heerlijke producten uit de collectie zien, kijk je mee?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Blissful Shower Oil – €8,50

Ik ben echt helemaal gek op shower oil’s. Een doucheolie is voor mensen met een mega droge huid zoals mij echt perfect. De blissful olie ruikt echt hemels en blijft na het douchen ook heerlijk hangen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nou heeft het wel even geduurd voor ik overtuigd was van douche olieën omdat ik altijd dacht dat je huid dan echt heel erg vies vet bleef. Maar daar hoef je echt niet bang voor te zijn. De olie word zodra het in aanraking komt met je natte huid heel zacht. Bijna een soort bodylotion-achtige substantie die je vervolgens weer heel makkelijk afspoelt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Cleanse Your Mind & Body Scrub – €19,50

Van scrub kan ik nooit genoeg krijgen! Zeker niet van deze Scrub, hij ruikt echt heerlijk en is ook nog een super dik. Er zitten onder andere olieën in van Saffloer, avocado, amandel, argan olie en nog veel meer soorten. Kortom, weer perfect voor de droge huid. Na het afspoelen blijft er nog een heel fijn zacht laagje op je huid. In de pot zit 200ml Scrub, dus daar kan je wel even mee vooruit.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

The Ritual of Karma 4

Soul Shimmering Body Cream –  €17,50

O, wat ben ik blij met deze body cream! De geur van The Ritual of Karma lijn is echt heerlijk, ik zou er werkelijkwaar zo een parfum van kopen! De Body Cream trekt heel snel en ik geeft een hele subtiele glimmer. Ook deze mega pot bevat 200ml.

The Ritual of Karma 2

De Rituals producten uit de Rituals Summer Limited Edition zijn vanaf nu te koop. Naast de producten loopt er ook een hele mooie campagne op dit moment. Namelijk de #30daysofgoodkarma Challenge“Volg ons op een reis van positiviteit en doe mee met #30daysofgoodkarma om meer geluk in je leven te creëren. Vanaf 14 mei zullen we 30 manieren delen om good karma aan te trekken. 30 manieren die je uitdagen om meer bedachtzaam, liefdevoller en met meer waardering te leven. 30 dagen vol inspiratie, tips en give aways!” Meedoen aan de challenge? Meld je dan aan voor de #30daysofkarma challenge!

The Ritual of Karma The Ritual of Karma

Geloof jij in Karma?

Nieuwehandtekening