Ook dit jaar komt Rituals weer met een verassende Limited Edition wintercollectie. Niet alleen de prachtige verpakkingen maar ook de heerlijke geuren verbazen mij keer op keer. Benieuwd wat ik van The Ritual of Anahata vind? Lees dan snel verder.

De wintercollectie “The Ritual of Anahata” is een lijn geïnspireerd door eeuwenoude chakrafilosofie. Ik ontving een fijne body cream en shower foam om te proberen. En zoals menig volgers van mij weten ben ik echt heel erg gek op showen foam, Ik kon dan ook niet wachten om deze in gebruik te nemen en ben gelijk foto’s gaan maken.

The Ritual Of Anahata Limited Edition collectie bestaat in totaal uit een shower foam, douche olie, badschuim, scrub, shampoo, body cream, hand lotion en hand scrub en natuurlijk de welbekende geurkaars en geurstokjes. Je kunt wel zeggen dat het weer een uitgebreide collectie is!

Qua vormgeving heeft Rituals ons dit keer verrast met een dennenboom groene verpakking met luxe gouden details. Ik dacht er pas later aan dat het groene van de verpakking ook echt terug komt in de geur van deze lijn. De geur van warm en kruidig komt je tegemoet, evenals de dennengeur. Het doet je gelijk denken aan het bos met een mooi winters jasje. Ik krijg gelijk zin in de kerst haha.

The Ritual of Anahata Shower Foam

De shower foam komt in eerste instantie als een soort gel achtige substantie uit de fles. Maar na een paar tellen word het een volle schuim die alleen maar erger gaat schuimen wanneer je het over je huid verdeeld. Wat ik zo enorm fijn vind aan deze foam is dat je huid gelijk heel zacht aanvoelt.

The Ritual of Anahata Body Cream

Na het afdrogen kan je huid wel wat verzorging gebruiken. Zeker nu tijdens mijn zwangerschap gebruik ik veel voedende crèmes om een droge huid te voorkomen. Een droge huid kan namelijk alleen maar meer gaan jeuken en dat terwijl ik al zon last heb van die hormonale jeuk af en toe.

The Ritual of Anahata Limited Edition collectie van Rituals ligt nu al in de winkels. De Shower Foam kost € 8,50 (200 ml) en de Body Cream kost € 17,50 (200 ml).

Ben jij ook zo’n fan van Rituals?

Handtekening Jamey