Kate Moss is inmiddels 15 jaar hét gezicht van Rimmel. Speciaal daarom brengt Rimmel een anniversary collectie uit. Ik laat jullie graag een aantal van de Rimmel x Kate Lasting Finish Lipsticks zien. Kijk je mee?

Rimmel x Kate 5767

Samen met Rimmel heeft Kate Moss een super mooie speciale collectie met 6 prachtige lipsticks samengesteld. De kleuren zijn Kate haar favoriet en bestaan zowel uit prachtige rood tinten als zwoele nude tinten. Ik mocht de 3 nude lipsticks reviewen. Kijk je mee?

Rimmel x Kate 56

De Lasting Finish lipsticks zijn al een tijdje op de markt en ook razend populair. Voor de Rimmel x Kate Lasting Lipsticks hebben ze de hulzen in mijn favoriete kleur gemaakt, namelijk Rosé goud. De Lipsticks kosten overigens €10,99 per stuk.

Rimmel x Kate 45

De kleuren die ik heb ontvangen heten: 54 Rock N Roll Nude – 55 My Nude – 56 Boho Nude

54 Rock ‘n’ Roll Nude

Rimmel x Kate 2
Dit is toch echt mijn favoriete kleur. Hij is prachtig nude met een beetje roze.

55 My Nude

Rimmel x Kate 3
Deze nudetint is net iets donkerder en perfect voor dagelijks gebruik.

56 Boho Nude

Rimmel x Kate 1
Dit is de donkerste nude kleur uit de collectie. Ik dacht dat hij misschien te donker zou zijn maar ik vind hem prachtig staan!

De lipsticks brengen ontzettend fijn aan. Ze zijn romig en dekken perfect. De nude lipsticks zijn alle drie perfect bij mijn huidskleur en blijven prima zitten. Zonder bij te werken blijven de kleuren zeker een uur of 4 goed zitten. Persoonlijk zijn dit mijn nieuwe favorieten geworden!

Mijn favoriet: 54 Rock ‘n’ Roll Nude

De Rimmel x Kate Lasting Finish Lipsticks zijn voor €10,99 vanaf augustus 2016 te koop bij diverse drogisterijen. Mocht je ze online willen bestellen, kijk dan bij Bol.com want daar zijn ze nu in de aanbieding voor maar €7,99!

Wat is jouw favoriete Rimmel x Kate lipstick?

Handtekening Jamey