Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine 1

Ik heb onlangs een Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine lipstick ontvangen en ben er echt laaiend enthousiast over! Wat een ge-wel-dige lipstick is dit! Vandaag laat ik hem dolgraag aan je zien. Kijk je mee?

Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine 1

Misschien heb je hem op mijn Instagram account al voorbij zien komen. Ik kon namelijk niet wachten om jullie alvast een sneakpreview te geven. Ik had namelijk een hele andere verwachting van de Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine lipsticks. Ik heb namelijk nog nooit eerder een lipstick van Rimmel gehad en gezien de naam en de verpakking dacht ik dat het ging om een soort getinte lippenbalsem. Echter bleek dit alles behalve waar te zijn.

Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine 2

De Sheer & Shine collectie is een aanvulling de Moisture Renew lipcollectie. In tegenstelling tot gewone lipsticks is dit een transparante, met vitamines verrijkte kleur. Zoals ik al zei heeft deze lipstick mij enorm verrast want hij is alles behalve transparant. Het kleurtje Pink Rules is een fel roze tint die er echt uit springt. Zoals je aan de swatch kan zien is het pigment echt geweldig.

Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine 3

Ook bij het aanbrengen glijd de lipstick heel makkelijk over mijn lippen. Je voelt dat de lipstick heel zacht is en blijft en het doet me daarom een beetje denken aan een soort lippenbalsem. De verpakking vind ik ook erg leuk. De lichtroze doorzichtige huls ziet er lekker vrolijk en toch chique uit.

Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine 5

Ik ben echt ontzettend te spreken over de Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine lipstick. Er zijn in totaal 4 kleuren, van knalroze tot een zacht koraal roze tint. Ik durf niet te zeggen hoe gepigmenteerd de andere kleuren zijn. Maar van Pink Rules kan ik zeggen dat het een absolute topper is.  Ik vergeet bijna te zeggen dat deze lipsticks ook super geschikt zijn voor de zomer vanwege de SPF!

Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine 4

De Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine lipstick is bij diverse drogisterijen te koop. Op de site bij Bol.com heb ik ze nog niet gezien. maar dat zal vast ook niet lang meer duren gezien ze vanaf eind mei te koop zijn. Per stuk kosten de lipsticks €10,99.

Wat vind jij van deze nieuwe lipstick van Rimmel London?

Nieuwehandtekening