Sinds kort is de Rimmel London Volume Shake Mascara te koop. Met gepatenteerde shaker-systeem kan je op elk moment de formule van de mascara verversen. Hoe dit precies werkt en mijn ervaring met de Volume Shake Mascara, lees je vandaag!

 

Over Rimmel London Volume Shake Mascara

Niets is zo vervelend als dat je mascara halverwege gaat klonteren en niet meer het gewenste effect geeft. Rimmel London vond het tijd om de boel eens flink te shaken! Rimmel London Volume Shake Mascara is voorzien van een gepatenteerde shaker-systeem om zo op elk gewenst moment de formule te verversen. Door de mascara verticaal te houden en vervolgens zo’n vier keer heen en weer schudden word de formule direct weer ververst zodat de mascara vanaf de eerste tot de laatste keer dat je deze gebruikt optimaal blijft. Zo krijg je elke keer opnieuw weelderige gladde, klontvrije en smudge-free wimpers.

Op deze foto zie je mijn oog zonder mascara.

Op deze foto heb ik 1 laagje op mijn wimpers. Ik heb ook wel meerdere lagen mascara geprobeerd maar bij mij gaf dit niet een heel mooi effect. Ik heb korte en rechte wimpers en veel mascara’s werken helaas niet zo goed bij mij als dat ik zou willen, zo ook deze niet het geeft mij geen wauw gevoel.

 

Conclusie

Hier nog even een gekke foto van mij met de look waar ik de Rimmel London Volume Shake Mascara op heb. De foto is helaas niet zo scherp geworden waar ik later pas achter kwam. Maar even terug naar de mascara. Het resultaat is natuurlijk en de mascara separeert mijn wimpers goed. Voor een subtiele look een hele mooie en fijne mascara maar zelf ben ik wel iemand die van meer volle wimpers houd met veel volume. Het borsteltje werkt fijn en makkelijk en pakt zelfs de kleinste haartjes mee.

Rimmel London Volume Shake Mascara is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen voor €15,49

Ben jij al bekend met de Rimmel London Volume Shake Mascara?