Gebruik je wel eens concealer? Lees dan zeker even deze review van vandaag, want ik laat je namelijk de nieuwe Rimmel London The Multi Tasker Concealer zien. Doet hij alles wat je van een concealer hoopt en mag verwachten? Of valt het wat tegen?

Een concealer gebruik je als je oneffenheden wilt wegwerken, donkere kringen wilt ophelderen en wilt camoufleren voor een egale teint. Het is een extra stapje in je make-up routine, want een concealer gebruik je bijvoorbeeld naast je foundation of poeder. Ook kun je een concealer op zichzelf gebruiken, want het blend met het juiste product goed samen met je eigen huid.

Rimmel London The Multi Tasker Concealer

Rimmel London The Multi Tasker Concealer

Deze nieuwe Rimmel London The Multi Tasker Concealer is nieuw en komt in maar liefst 12 kleuren. Op die manier is er altijd wel een kleur die goed matcht met jouw huidteint. Fijn, want een concealer dien je goed te blenden met je teint, dus enigszins matchend mag het zeker wel zijn. Net als alle andere concealers camoufleert hij en verheldert hij. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken als je donkere kringen rondom je ogen hebt of wanneer je wat oneffenheden in je gezicht hebt die je graag verbogen ziet.

Het aanbrengen van dit product gaat heel fijn. Hij heeft namelijk een vrij grote borstel met hele zachte haartjes. Hiermee breng je het product mooi egaal aan en voelt het ook nog eens heel zacht en comfortabel aan op de huid. Je kunt de concealer aanbrengen in vegen wanneer je wat meer product nodig hebt, maar je kunt het ook met stipjes doen. Dit laatste adviseer ik dan ook rondom de ogen, want juist daar dien je maar een klein beetje van het product te gebruiken. Het zit er anders te dik op en dan krijg je het niet mooi geblend en voel je het echt zitten. Niet comfortabel dus!

De formule is heel fijn en laat zich goed blenden, waardoor het fijn samensmelt met je huid en je het niet ziet zitten. Blenden kun je eenvoudig doen met een kwastje, maar ook met een make-up sponsje. Het werkt allebei prima, dus het is net waar jij het liefst mee werkt. Fijn is dat je naast camoufleren en verhelderen ook een mooi lichteffect aan de huid kunt geven! Breng dus zeker aan op plekjes die wat meer licht mogen krijgen.

Deze nieuwe Rimmel London The Multi Tasker Concealer kost €10,99 en is verkrijgbaar in 12 kleuren. Je koopt hem bij de drogist of via de diverse online verkooppunten.