Rimmel London Insta Strobing Highlighters

Eerder liet ik jullie al drie producten zien uit de nieuwe Rimmel London Insta-lijn zien. Vandaag de beurt aan de Rimmel London Insta Strobing Highlighters Pink Glow en Gold Glow. De highlighters zijn ideaal om je gezicht extra diepte en een natuurlijk glow te geven.

Rimmel London Insta Strobing Highlighters

Over Rimmel London Insta Strobing Highlighters

De nieuwste Rimmel London Insta-lijn creëer je in een handomdraai een mooie en flawless look, voor de perfecte Insta-selfie.

Rimmel London Insta Strobing Highlighters

Verpakking

De highlighters zitten in een plastic tubben en zijn voorzien van een handige applicator hierdoor kan je het product goed doseren. Ik doe eerst altijd een klein beetje op het bovenste van mijn hand en vanaf daar breng ik het aan op de plekken die ik extra accent wilt geven op mijn gezicht Bij is dat altijd en alleen de jukbeenderen.

Rimmel London Insta Strobing Highlighters

Rimmel London Insta Strobing Highlighter – Gold Glow

Tot een paar jaar terug gebruikte ik nog helemaal geen highlighters. Tegenwoordig is een highlighter niet weg in mijn dagelijkse make-up look. Deze goudkleurige highlighter van Rimmel London geeft een mooie warme glow op je gezicht. Je kan hem makkelijk aanbrengen op je gezicht en streept of vlekt niet. Ik breng het al deppend aan met mijn vingertoppen op mijn jukbeenderen. Eventueel kan je wat jijzelf prettig vind ook een special highlighter kwastje hiervoor gebruiken.

Voor een mooie resultaat heb je echt maar een heel klein beetje product nodig. Liever te weinig dan te veel je kan de highlighter namelijk ook goed opbouwen.

Rimmel London Insta Strobing Highlighter Gold Glow is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat voor €8,99

Rimmel London Insta Strobing Highlighters

Rimmel London Insta Strobing Highlighters – Pink Glow

De Pink Glow geeft een wat frissere uitstraling aan je gezicht. De highlighter is ook goed te gebruiken op je wenkbrauwbot of je een beetje aan de binnenkant van je ogenhoeken.

Door de highlighter aan te brengen onder je foundation zorg je dat je gezicht een gezonde glans krijgt. Als je de highlighter aanbrengt over je foundation voor een extra glow en gezonde glans. Ook vangt de highlighter op deze manier meer licht.

Rimmel London Insta Strobing Highlighters Pink Glow is verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat voor €8,99

Rimmel London Insta Strobing Highlighters

Beide highlighters zijn erg mooi, de ene zorgt voor een warme uitstraling en de Pink Glow voor een wat frissere uitstraling. Beide blijven de gehele dag mooi zitten en vlekken niet. De Rimmel London Insta Strobing Highlighters kan ik dus zeker aanraden.

Gebruik jij regelmatig een highlighter?

Rimmel London Insta Strobing Highlighters