Onlangs ontving ik van Rimmel de nieuwste lijn foundation en concealer. Namelijk de nieuwe Rimmel Lasting Finish 25H Foundation en Concealer. Of te wel: een ademende foundation/concealer welke tot wel 25 uur blijft zitten. Klinkt veelbelovend!  In dit artikel lees je mijn mening over deze nieuwe producten van Rimmel, lees je mee?

De Rimmel Lasting Finish foundation is verkrijgbaar in 4 kleuren: 100 Ivory, 200 Soft Beige, 300 Sand en 400 Natural Beige. Erg prettig, zo is er een passende teint voor verschillende huidskleuren.

Deze foundation heeft in tegenstellig tot veel andere foundations een sponsapplicator. Hier moest ik wel even aan wennen, aangezien een foundation normaal in een pompje of tube zit. En erg verassend: dit werkt ook nog eens ontzettend fijn! Het ziet er eigenlijk een beetje uit als een hele grote lipgloss applicator. Ik kan de foundation gemakkelijk verdelen over mijn gezicht en ik krijg geen vieze handen of vingers. Ik breng de foundation verder aan met een beauty blender.

De foundation is verder erg dekkend, top! Hij brengt makkelijk aan en blijft goed zitten. Of hij nu echt 25 uur blijft zitten durf ik niet te zeggen, maar het eerste oordeel is in ieder geval erg positief!

Rimmel Lasting Finish 25H Breathable Concealer

Ook de concealer van Rimmel is verkrijgbaar in vier kleuren. Toevallig ook nog eens dezelfde als de foundation. Perfect, zo kun je de foundation matchen met de concealer. Meestal gebruik ik zelf een lichtere kleur concealer, om zo de oneffenheden op mijn huid te bedekken.

Ook de concealer heeft een aparte verpakking, er komt een soort balletje wat lijkt op een mini beauty blender en daar komt dan weer de concealer uit. Je kunt de concealer zo gelijk goed aanbrengen. Probeer wel om niet te hard in het sponsje te knijpen, want dan komt er al snel te veel uit.

Eindoordeel

Ik ben positief! Beide producten zijn erg fijn en goed dekkend. Het kan zijn dat je even moet wennen aan de verpakkingen aangezien deze anders zijn dan normaal. Let ook op dat je de foundation even goed schudt voor dat je hem gaat gebruiken. Maar al met al zijn het hele fijne producten welke ik zelf ook zeker zou aanschaffen!

Zou jij deze foundation en concealer gebruiken?

Handtekening Jamey