Onlangs ontving ik een viertal prachtige lakken Sally Hansen Miracle Gel. Wat ik er persoonlijk erg fijn aan vind is dat het een gellak is waarbij je een lamp nodig hebt er zit namelijk een speciale Miracle Gel top coat bij. Deze zorgt ervoor dat je nagels een mooie gelfinish krijgen en lang blijft zitten. En vandaag laat ik jullie vier uiteenlopende kleuren zien!

Over Sally Hansen Miracle Gel Boho a-Go-Go & Buffalo Nickel

Maak kennis met Miracle Gel de revolutionaire gelmanicure zonder UV-lamp
Sally Hansen introduceert een geheel nieuwe benadering van manicure. De Miracle Gel is het allereerste systeem waarbij nagellak en gel worden gecombineerd voor een gelmanicure in 2 stappen.

Het enige wat u hoeft te doen, is 2 laagjes Miracle Gel Color Coat aanbrengen, gevolgd door de Sally Hansen Top Coat.
• Gel Manicure in 2 stappen.
• Geen UV-lamp nodig.
• Geen Base-coat nodig
• Net zo gemakkelijk te verwijderen als normale nagellak.

Verkrijgbaar in 57 diverse kleuren.

Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen Miracle Gel – #110 Birthday Suit

Een perfect nude kleur is toch wel deze mooie kleur Birthday Suit. De kwastjes van Sally Hansen Miracle Gel zijn kort en en loopt mooi halfrond af. Hierdoor kan iedereen in een beweging de lak netjes aanbrengen. Deze nude kleur is tijdloos en kan altijd gedragen worden. Op de foto heb ik drie laagjes aangebracht voor een mooie dekking.

Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen Miracle Gel – B Girl

B Girl is een mooie zachte pastel mint groene kleur, heerlijk kleurtje voor de lente en zomer! Deze dekt mooi bij twee laagjes.

 

Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen Miracle Gel – Sugare Fix

Ook al weer zo prachtige intense kleur! De kleur is echt baby blauw en zorgt ervoor dat je nagels een echt eye catcher zijn. Deze kleur is makkelijk met verschillende outfits te combineren. Voor een mooie dekking had ik twee laagjes nodig.

Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen Miracle Gel – #220 Pink Tank

Dit is een mooie elegante en vrouwelijk kleur, die vrij standaard is maar zeker niet minder mooi. Voor een mooie dekking had ik twee laagjes nodig. De Miracle Gel top coat geeft zoals je ziet een prachtige gelfinish en hard snel uit. Ik vind de kleur geweldig en heb hem nu al vijf dagen op mijn nagels zonder een chip of beschadiging.

Conclusie

Ik ben van Sally Hansen Miracle Gel. Ze hebben een ruim aanbod aan verschillende kleuren, zijn makkelijk aan te brengen en blijven mooi lang op de nagels zitten. Je hebt wel echt voor de lakken de Sally Hansen Miracle Gel top coat nodig.

Sally Hansen Miracle Gel is verkrijgbaar bij o.a. Etos, Kruidvat en Bol.com voor €11,99 per stuk en Miracle top coat is los verkrijgbaar voor €11,99

Ben jij al bekend met de nagellakken van Sally Hansen Miracle Gel?