Zoals jullie vast wel in de gaten hebben ben ik nogal een nagellak verslaafde. Vandaag een review over een nagellak van het merk Zoya. Ik ben dol op Zoya nagellakken, de houdbaarheid is geweldig en de kleuren prachtig. Het lakje die ik ga reviewen heet Gloria.

potje

 

Gloria is diep roze / tegen het rode aan met een prachtige goude glitter. Op de foto heb ik 2 laagjes gedaan. Een derde is naar mijn mening niet nodig. Ook heb ik hier geen topcoat er overheen gedaan.

Zoya 3

Wat mij erg opviel was dat de lak enorm snel droogt. Om de glitter nog beter te laten uitkomen is het zeker aan te raden om een topcoat te gebruiken.

Zoya 1

Ik ben weer helemaal verkocht. Zo in het potje dacht ik eerst toch wel dat dit niet een kleurtje voor mij zou zijn. Maar gelukkig ben ik van gedachten veranderd!

Wat vinden jullie van deze kleur?

.com