banenr

Even geleden heb ik al een keer kennis mogen maken met ZAO. Ik mocht toen namelijk de prachtige lipgloss testen! Nu heb ik het prachtige geluk dat ik ook de oogschaduw mag proberen!

ZAO Bamboo Pearly 1

ZAO Bamboo Pearly eyeshadow

Een prachtige combinatie van traditioneel vakwerk en modern design, de bamboe verpakking heeft een verfijnde en originele uitstraling. Het is beschermd door een duurzaam katoenen zakje. De combinatie van deze prachtige verpakking samen met het refill systeem maakt een product van ZAO een perfect cadeau!

ZAO Bamboo Pearly 4

De ZAO Bamboo Pearly eyeshadow 106 brons is ideaal voor een verfijnde look en perfect voor een avondje uit. Het heeft een mooie textuur die de huid een fris gevoel geeft. Producten met een parelmoer effect worden aanbevolen voor diepliggende of kleinere ogen als ze de ogen tot leven te brengen met een prachtige glans.

ZAO Bamboo Pearly eyeshadow is verkrijgbaar in 13 kleuren en kost €16,80 per stuk. Ik vind dit persoonlijk voor 1 oogschaduw wel aan de prijzige kant maar de combinatie van deze prachtige verpakking samen met het refill systeem maakt de pearly eyeshadow van ZAO een perfect cadeau!

Enthousiast geworden? Alle producten van ZAO zijn te koop op www.senza-skincare.nl

.com

gesponsord artikel