Vichy Minéral 89

 

Onlangs mocht ik het meest gehypte product van Vichy zelf testen namelijk Vichy Minéral 89. Deze booster beloofd je huid sterker te maken en te laten stralen van gezondheid. Wat deze booster van Vichy zo bijzonder maakt is de combinatie van Mineraliserend Thermaal water van Vichy in een hoge concentratie van 89%. Benieuwd naar mijn ervaring, lees dan gauw verder!

Vichy Minéral 89

Over Vichy Minéral 89

Vichy Minéral 89 bevat een een combinatie van Mineraliserend Thermaal water van Vichy. 89% hoge concentratie Mineraliserend Thermaal water, en hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong in één formule. De booster maakt de huid dag na dag sterker tegen agressieve invloeden van vervuiling, stress en vermoeidheid. De huid word gehydrateerd, veerkrachtig, stralend en krijgt zijn dagelijkse boost.

 

Bewezen doeltreffendheid getest.*

  • +21% Veerkrachtiger
  • +20% Gladder
  • +26% Stralender
  • +26% Gelijkmatiger

*Klinische studie op 52 vrouwen, 2 applicaties per dag gedurende 4 weken

Vichy Minéral 89

 

Vichy Minéral 89

De verpakking

De flacon is van sterk, zwaar glas gemaakt en heeft een mooi kleurverloop van licht naar donker blauw, dit geeft het een luxe uitstraling aan de verpakking (tenslotte wilt het oog ook wat). Wel goed opletten dat je handen niet glad. Bij mij is namelijk door gladde handen de flacon 1 keer gevallen maar doordat het glas ze sterk is geen enkele barst gelukkig. Door middel van een pompje kan je gemakkelijk het product verdelen en is ook daardoor hygienisch in gebruik.

Mijn ervaring

Vichy Minéral 89 voelt aan als een verfrissende en lichte gel. Ik gebruik eenmaal daags 1 pompje voor mijn gehele gelaat, meer is namelijk niet nodig. Ik neem ook altijd mijn nek ben. Ik laat de booster even intrekken voordat ik begin met mijn dagcrème/nachtcrème. Vichy Minéral 89 trekt snel in en geeft directe hydratatie en hierdoor merk ik ook op langer termijn dat mijn huid minder trekkerig aanvoelt.

Ik vind Vichy Minéral 89 erg fijn omdat het vooral voelbaar mijn huid gehydrateerd. Op langer termijn is mijn huid zachter en gladder geworden. Het word aangeraden om Vichy Minéral 89 éénmaal per dag te gebruiken met voorkeur is de ochtend. Dit omdat de booster bescherming biedt tegen vervuiling, stress en vermoeidheid. vervuiling. Vichy Minéral 89 is een zacht product en is geschikt voor alle huidtypes.

Vichy Minéral 89 is online en in de apotheek verkrijgbaar voor €22,95

Gebruik jij al een dagelijkse booster?