Review & Unboxing Onlinepharmabox JOWAÉ

JOWAÉ is een nieuw merk dat samengesteld is uit natuurlijke producten. De producten hebben de eigenschap op de huid weer te herstellen en te voeden. Ook is de JOWAÉ lijn goed te gebruiken voor mensen die een zeer gevoelige huid hebben. Vandaag de Review & Unboxing Onlinepharmabox JOWAÉ, kijk je mee!

Review & Unboxing Onlinepharmabox JOWAÉ

Over JOWAÉ

JOWAÉ is een nieuw merk en alle producten zijn verrijkt met Lumifenolen een traditionele plant afkomstig uit Korea. Lumifenolen is een ingrediënt dat ervoor zorgt dat de huid weer herstel en beschermt word. Dit hoofd ingrediënt van JOWAÉ word ik elk product gecombineerd met andere helende Koreaanse planten;

  • Witte Thee – Geeft de huid opnieuw een stralende teint
  • De Heilige Lotus – Heeft een zuiverend effect
  • De Pioen – Kalmeert de huid
  • Rode Ginseng heeft een verkwikkende werking
  • Het water van Sakurabloemen lest de dorst van de huid
  • Cameliaolie – Voedt
  • Bamboewater hydrateert
  • Centella Asiatica – Heeft een herstellend effect.

Review & Unboxing Onlinepharmabox JOWAÉ

JOWAÉ – Lichaamsbalsem

JOWAÉ lichaamsbalsem met antioxiderende Lumifenolen en Camelia Olie voedt de droge tot zeer droge. Zomer of winter het maakt niet uit maar wil mijn huid altijd extra hydrateren en voeden. Het voelt vol en romig aan en laat zich makkelijk verdelen over de huid. Bij het uitsmeren komt er een hele zachte geur van Camelia olie vrij. Doordat er een olie in deze lichaambalsem verwerkt is blijft een vettig laagje achter. De lichaambalsem  kalmeert de huid en zorgt dat het trekkerige gevoel verdwijnt. Op mijn benen heb ik ook psoriasis en dit balsem maakt de plekken weer soepel en zacht. Daarom is dit product en eigenlijk de gehele lijn ook zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid en/of een huidaandoening zoals ik.

JOWAÉ Lichaamsbalsem is verkrijgbaar bij Onlinepharmabox voor €13,52-200ml

 

Review & Unboxing Onlinepharmabox JOWAÉ

JOWAÉ – Reinigingsmelk

Zowel als in de avond als in de ochtend reinig ik mijn gezicht met een milk of lotion. Deze reinigingsmelk van JOWAÉ is geschikt voor het gelaat en ogen. Ik gebruik hemzelf alleen voor mijn gelaat. Zodra je het product gebruikt ruik je een zachte geur van Pioenroos. Hij voelt zacht en romig aan en verwijderd mijn make-up zonder moeite. Na het reinigen voelt mijn huid totaal niet trekkerig aan maar heerlijk zacht en soepel. Hierna gebruik ik om de restjes weg te halen altijd nog wel micellair water.

JOWAÉ  Reinigingsmelk is verkrijgbaar bij Onlinepharmabox voor €10,12-200ml

Review & Unboxing Onlinepharmabox JOWAÉ

JOWAÉ – Anti vlekken concentraat

Dit product gebruik ik zelf als serum onder mijn dagverzorging. Er zit Lumifenolen en Witte Thee in verwerkt wat zorgt voor een heldere en egale teint. Daarnaast zorgt het ook dat de huid zacht en gehydrateerd aan voelt. Je hebt voor het gelaat maar een kleine hoeveelheid nodig en trekt snel in.

JOWAÉ Anti vlekken concentraat is verkrijgbaar bij Onlinepharmabox voor €24,65-30ml

Review & Unboxing Onlinepharmabox JOWAÉ

Review & Unboxing Onlinepharmabox JOWAÉ

JOWAÉ – Droge Olie Lichaam en Haar

Een droge olie vind ik zelf iets fijner als een gewone olie het laat namelijk een satijnen finish achter op de huid in plaats van een vettig laagje wat gewone olie doet. Deze droge olie van JOWAÉ is zowel geschikt voor je lichaam als je haar en is verrijkt met Lumifenolen en Camelia Olie dat de huid en haren voedt. De droge olie word snel door de huid opgenomen. Je kan ook eventueel wat droge olie mengen met je body milk of lotion.

Ik breng een kleine hoeveelheid aan op mijn handpalm en masseer en breng het vervolgens aan op de huid. De droge olie smelt gelijk samen met de huid. Mijn huid voelt soepel en zacht aan na gebruik.

JOWAÉ Droge Olie Lichaam en Haar is verkrijgbaar bij Onlinepharmabox voor €13,52-100ml

 

Review & Unboxing Onlinepharmabox JOWAÉ

JOWAÉ – Voedende Creme Handen en Nagels

Ik gebruik trouw dagelijks een handcrème, heerlijk vind ik het en merk dat zowel mijn handen als nagels daar baat bij hebben. In de nieuwe JOWAÉ lijn zit ook een heerlijke en voedende hand en nagel creme. In deze handcrème zitten Antioxiderende Lumifenolen en Camellia Olie wat de kwestsbare huid intensief voed en hersteld. Mijn handen worden er heerlijk zacht en mijn handen voelen de gehele dag gehydrateerd aan.

JOWAÉ Voedende Creme Handen en Nagels is verkrijgbaar bij Onlinepharmabox voor €5,02-50ml

Review & Unboxing Onlinepharmabox JOWAÉ

JOWAÉ – Anti Rimpel Creme

Gezien mijn leeftijd 34 jaar gebruik ik altijd anti-rimpel producten. Ik denk dat ik hiermee begon toen ik een jaar of 30 was. Ik wil het uitstellen en verminderen van rimpels natuurlijk zolang mogelijk doen. JOWAÉ anti rimpel creme is verrijkt met Lumifenolen en Rode Ginseng dat de rimpels verminderd en de huid een frisse en heldere teint geeft.

De creme voelt romige en toch luchtig aan op de huid. Het trekt snel in waardoor je daarna direct kan beginnen met je make-up. Deze anti rimpel creme breng je in de ochtend aan op een gereinigde huid. Het resultaat op langer termijn is een steviger, voller jong uitziende huid. Deze creme is ook geschikt voor de gevoelige huid.

JOWAÉ Anti Rimpel Creme is verkrijgbaar bij Onlinepharmabox voor €21,25-40ml

Review & Unboxing Onlinepharmabox JOWAÉ

JOWAÉ – Reinigend Micellair Water

Goed reinigen van de huid is ontzettend belangrijk. Na het reinigen van mijn gezicht met een lotion of een milk haal ik altijd de restjes weg met micellair water. Op die manier zorg ik ervoor dat al mijn make-up goed weg is! JOWAÉ micellair water is verrijkt met Lumifenolen en Pioenroos dat ervoor zorgt dat de huid op een milde wijze gereinigd word.

Het gebruik is makkelijk, je brengt een kleine hoeveelheid micellair water aan op een watje en gaat daarmee over je gezicht. Het micellair water werkt verfrissend en je kan er eventueel ook je oogmake-up mee verwijderen. Verwar trouwens een toner niet met micellair water, micellair water gaat meer richting een reinigingsmelk of olie.

JOWAÉ Reinigend Micellair Water is verkrijgbaar bij Onlinepharmabox voor €10,97-400ml

Review & Unboxing Onlinepharmabox JOWAÉ

Dit was mijn Review & Unboxing Onlinepharmabox JOWAÉ! De producten verzorgen mijn huid intensief. JOWAÉ werkt ook goed op de plekken waar ik last heb van mijn psoriasis. Zowel voor de normale huid als voor de gevoelige huid en/of zelfs als je een huidaandoening is dit merk geschikt.


#onlinepharmabox #jowae #beauty #review