Paper Bag

Ik ben druk bezig om beetje bij beetje mijn interieur een mini make-over te geven. Ik doe de meeste inspiratie op via VT-wonen en Pinterest. Bij VT-wonen zag ik super leuke wasbare papierenzakken. Uiteindelijk heb ik ook mijn eigen super schattige paper bag gevonden bij  de webshop UASHMAMA® die ik vandaag aan jullie laat zien.Paper Bag

Over UASHMAMA®

UASHMAMA® is Italiaans merk wat nu ook verkrijgbaar is in de Benelux. Een combinatie van traditie, vakmanschap en technologie heeft ervoor gezorgd dat UASHMAMA® ( zeg Wash mama) papier is ontstaan. Door een productieproces waarvan de techniek te vergelijken is met het looien van leer is een duurzaam materiaal ontstaan. 100% natuurlijke vezels, afkomstig van kweekbomen.

Paper Bag

Feiten

  • Je kan de producten van UASHMAMA® écht wassen. Zie de wasvoorschriften voor meer informatie.
  • De paperbags zijn wasbaar maar niet waterdicht. Wij adviseren daarom om altijd een potje of schaaltje aan de binnenkant van de paperbag te zetten met daarin je plantje.
  • Wees niet bang om buiten in de regen te lopen met je tas. Wij krijgen die vraag heel vaak.
  • Origineel & duurzaam
  • Gemaakt van kweekbomen
  • Mix & match je eigen UASHMAMA® set bij elkaar

Paper Bag

Bestelling & levering

Op donderdag avond plaatsen ik mijn bestelling bij UASHMAMA®. Alleen door mijn enthousiasme had ik niet goed op gelet waardoor ik koos voor formaat XSmall. Als ik goed naar beneden had gescrold bij de bestelling van de paper bag had ik kunnen zien dat XSmall niet zo is zoals als de afbeelding in de webshop eruit zag.

Op zaterdag middag kreeg ik mijn brievenbuspakketje van UASHMAMA®. Ik was natuurlijk heel benieuwd vooral naar hoe het zou aanvoelen en hoe stevig het zou zijn. De verzendkosten boven de €75,00 zijn gratis.

Paper Bag

Eerste indruk

Oke, ik was een beetje teleurgesteld in mezelf dat ik niet het juiste formaat had gekozen, dus daarom ga ik binnenkort een tweede poging doen. De paper bag voelt stevig aan en oogt zelfs van leer maar het is echt gemaakt van papier. Het papier is dus zo stevig dat je het gewoon kan wassen en blijft zijn vorm behouden.

Paper Bag

Paper Bag

Een paper bag kan gebruikt worden voor verschillende doeleinde. Omdat ik echt een mini variant heb moest ik even denken wat ik ermee ging doen. Het doel van de paper bag was voor de uien en knoflook maar dat gaat natuurlijk niet lukken in dit formaat. Daarom koos ik er gewoon voor om één van mijn mini plantjes er in te doen! Cute toch!

De webshop van UASHMAMA® heeft echt een ruim aanbod aan producten en zeker een bezoekje waard. Omdat de Paper Bags lijn zo populair is hebben ze hun assortiment nu uitgebreid met handtassen, shoppers, bretels en shorten. Alles in verschillende kleuren en bewerking verkrijgbaar.

Zoals de titel van dit artikel al zegt heb ik ook speciaal voor jullie een hele leuke kortingscode! Ik mag jullie namelijk 15% korting aanbieden! De kortingscode hiervoor is: Beauty-paperbags . De kortingscode is geldig op alles in de webshop van UASHMAMA®.