In het oude Japan baadt men het lichaam heel grondig. Om ook thuis van de traditionele badcultuur uit de streek Shinshiro te genieten is er Treatments Shinshiro lijn. Deze lijn bestaat uit 8 verschillende producten met elk hun eigen werking. Vandaag laat ik jullie vier producten uit de Shinshiro lijn zien, kijk je mee!

Treatments Shinshiro

Over Treatments Shinshiro

In Japan maken de mensen al eeuwen gebruik van natuurlijke warmwaterbronnen, de Onsen. Later maakte men gebruik van de Sento, authentieke badhuizen. In de streek Shinshiro waren weinig natuurlijke warmwaterbronnen. Door het gebrek hieraan ontstond de Shinshiro Treatment.

Deze eeuwenoude en bijzondere Treatment start met een uitgebreide lichaamsreiniging, net zoals dit gebruikelijk was in Sento. In plaats van een warm bad om de spieren los te maken, werd het lichaam heel intensief gemasseerd om de spieren weer op-en-top in vorm te krijgen voor een nieuwe dag. Geniet van deze rustieke Shinshiro Treatment en droom mee naar het traditionele Japan.

Treatments Shinshiro

De beschikbare lijnen van Treatments zijn:

  • Mahayana
  • Uyuni
  • Ceylon
  • Shinshiro

Treatments Shinshiro

Treatments Shinshiro

Treatments Shinshiro – Sea Salt Body Scrub

Zodra je de verpakking opent komt er een heerlijke frisse spa geur vrij. De geur is aanwezig wat ik zeker kan waarderen. Deze body scrub bestaat uit een losse fijne zoute poederige substantie. Je kan deze scrub zowel direct op een vochtige huid aanbrengen of voor een zachtere ervaring in combinatie met een douche- oil. De scrub breng je met een milde ronddraaiende beweging aan en daardoor bevorderd de doorbloeding. Daarnaast verdwijnen oude huidcellen. Het resultaat is een zijde zachte en egale huid.

Sea Salt Body Scrub is online verkrijgbaar bij Treatments voor €6,50-450g

Treatments Shinshiro

Treatments Shinshiro – Bed & Body Mist

One of my favorite! Toen ik het pakket binnen kreeg nam ik gelijk deze bed & body mist in gebruik. Ik ben gek op dit soort producten. Ik gebruik het voor kleding, als body mist en voor het beddengoed. De geur is aanwezig en je hebt echt maar een kleine hoeveelheid nodig om een verfrissend effect te krijgen en de geur is meteen goed!

Bed & Body Mist is online verkrijgbaar bij Treatments voor €12,75-150ml

Treatments Shinshiro

Treatments Shinshiro

Treatments Shinshiro – Body Oil

Wat is er nou lekkerder na een scrub beurt… juist een heerlijke zachte en goed geurende body oil. De olie is op basis van abrikozenpit en amandel, die de functie hebben om de huid zachter te maken, te voeden en te beschermen. Ik breng een kleine hoeveelheid aan op mijn handen en verwarm de olie eerst door met mijn handpalmen tegen elkaar te wrijven. Ik masseer de olie in tot deze helemaal in de huid getrokken is. Ook werkt deze olie erg goed tegen droge plekken, die worden weer soepel en zacht.

De Body Oil is online verkrijgbaar bij Treatments voor €8,75-150ml

Treatments Shinshiro

Treatments Shinshiro

Treatments Shinshiro – Hair & Body Shower Foam

Om de wellness ervaring helemaal compleet te maken kan je deze heerlijke acht geurende shower foam gebruiken, die zowel voor je lichaam als haren kan. Het product is zuinig in gebruik voor mijn gehele lichaam gebruik ik twee pompjes. De tructuur is luchtig en laat zich goed over het lichaam verdelen. Na aanbrengen gaat het heerlijk schuimen en komt de geur nog beter tot zijn recht. Omdat ik voor mijn hoofdhuid een speciale shampoo gebruik i.v.m mijn psoriasis heb ik deze niet kunnen testen op mijn haren.

Hair & Body Shower Foam is online verkrijgbaar bij Treatments voor €8,50-250ml

cheap full lace wigs

Ik ben echt heel enthosiast over deze lijn. Voor de geur geef ik een dikke 10! De producten en vooral de body oil en de scrub voeden en verzachte mijn huid precies zoals ik verwachte. De Body mist is echt mijn favoriet en gebruik ik dagelijks. Zelf enkele collega’s heb ik enthoasiast weten te maken! Ik vind de prijs van de producten erg meevallen zeker als je kijkt naar de kwaliteit van de producten.

De Treatments Shinshiro- lijn en de andere lijnen zijn online verkrijgbaar bij Treatments.

Gebruik jij weleens wellness- producten thuis?