In september is de nieuwe FABY EGO Collectie gelanceerd. De collectie bevat eindeloos veel mogelijkheden zodat elke persoonlijkheid benadrukt wordt. Laat die onzekerheden los, het is tijd om aan jezelf te denken! Ik laat jullie vandaag 4 kleuren uit de collectie zien, kijk je mee!

FABY EGO Collctie

Over FABY EGO Collectie

Wat vormt het ego van een vrouw? Niet enkel haar houding en energie maken haar uniek, ook durft ze
zichzelf te zijn: een persoonlijkheid met een twist! Faby zet zijn reis verder in het eigenzinnige universum van vrouwen en lanceert daarbij de Ego collectie.

FABY EGO Collctie

FABY EGO Collectie – Super Ego

Super Ego is een paars roze kleur. Het is een zachte en draagbare tint die mooi dekt met twee laagjes. De formule van FABY is erg fijn, niet te dun en ook niet te dik, je kan het makkelijk aanbrengen en loopt niet uit.

Faby “Voor ego’s met een fatale aantrekkingskracht.

 

FABY EGO Collctie

FABY EGO Collectie – Vertigo

Vertigo één van mij persoonlijke favoriete uit deze collectie. Een prachtige cherry kleurige lak die perfect past in de herfst en winter. Dit soort kleuren draag zelf het meeste doorgaans. Op de foto heb ik twee laagjes aangebracht.

Faby ‘kijk naar mij!’. Voor klassevolle ego’s.

FABY EGO Collctie

FABY EGO Collectie – The Fairest

The Fairest is een unieke grijs groene kleur met een suède effect. Je kan ook er een top coat over aanbrengen dat heeft het een finish van een creamy nagellak. Ik vind het een hele mooie zachte kleur die veelzijdig is. Met twee dunne laagjes heb je een mooie dekking.

FABY “Voor de unieke en excentrieke ego’s!

 

FABY EGO Collctie

FABY EGO Collectie – I.D

Is een sprekende donkere smokey grijze tint die perfect is voor de herfst en winter. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

FABY zegt “Voor mysterieuze ego’s met een aparte persoonlijkheid!

FABY EGO Collctie

Met de kleuren Vertigo en Super Ego maakte ik een gradiënt nail art met een stempel daarover heen.

FABY EGO Collctie

De vier kleuren die ik vandaag heb laten zien vind ik persoonlijk erg mooi. Het zijn kleuren die ikzelf ook nu graag op mijn nagels heb met voorkeur voor Vertigo. Alle lakken dekken perfect met twee laagjes en droge vrij snel. Ik vind het zelf leuk om te zien dat ze een lakje erbij hebben gedaan met een suède finish, ik was hier nog niet bekend mee.

De FABY EGO Collectie is online verkrijgbaar in de FABY Shop voor €13,00 per stuk en een Ego mini pack voor €20,95

Wat vind jij  van de Ego Collectie?