Essie Decadent Dish

Ik heb vandaag een prachtige lak van Essie Decadent Dish voor jullie. Deze kleur van Essie is echt een hype op social media en ik begrijp volkomen waarom! Kijk je mee naar mijn review en swatches?

Essie Decadent Dish

Verkrijgbaarheid

Essie Decadent Dish is een lakje die in het standaard assortiment zit. Het verschilt wel per drogist waar je kijkt want niet bij elke drogist waar Essie verkocht word hebben ze ook Decadent Dish. Bij Bol.com kan je dit lakje ook kopen alleen dan kost hij i.p.v. €9,99 daar €13,95, waarom het bij Bol.com duurder is weet ik niet het wel vaker gezien bij populaire lakken.

Essie Decadent Dish

Kleur en dekking

Decadent Dish is een diep rood bruine kleur. De basis is namelijk bruin en de glitters zijn rood, hierdoor krijg je een prachtig effect. Voor een mooie dekking had ik twee laagjes nodig en voor de extra glans heb ik de Essie Gel top coat gebruikt.

Deze top coat van Essie geeft echt een hele goede bescherming waardoor de nagellak mooi lang blijft zitten en een prachtige glossy finish geeft. Ik weet dat de top coat officieel voor de gel nagellakken van Essie zijn maar ook over gewone nagellak kan je het goed gebruiken!

Essie Decadent Dish

Essie Decadent Dish

Essie Decadent Dish

Conclusie

Essie Decadent Dish is een perfecte herfst/winter lak. De shimmers geven nét dat extra waar ik zelf erg van houd! Het is een kleur die bij iedereen mooi zal staan.

Essie Decadent Dish is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com voor €13,95

Wat is jouw favoriete Essie kleur op dit moment?