Catrice ICONails

Catrice heeft enige tijd geleden hun Ultimate Nail Lacquers vervangen met de Catrice ICONails. Een nieuw formule, met een perfecte glans en maximale houdbaarheid. In de nieuwe lijn zijn in totaal 36 nieuwe kleuren waarvan ik er vandaag 4 aan jullie laat zien, kijk je mee!

Catrice ICONails

Over Catrice ICONails

De innovatieve nagellak formule verzekert je van een perfecte gel glans en maximale houdbaarheid. De nagellakken, die verrijkt zijn met acai olie, hebben een hoogglans finish door het gebruik van GLOSS SEAL technologie. Het nieuwe professionelekwastje maakt aanbrengen eenvoudig en precies.

Catrice ICONails

 

Catrice ICONails

Catrice ICONails

Lilacquer

Is een zacht taupe paarse kleur met een grijze ondertoon. Ik vind het een mooie kleur voor de winter. De lak brengt heel erg fijn aan mede door het kwastje wat mooi uit waaiert over de breedte van de nagel. Ook de dekking was bij deze kleur niet verkeerd, ik had twee laagjes nodig.

Catrice ICONails

Catrice ICONails

Nice Cream

Is een heel zacht creamy roze kleur die neigt naar room wit. De dekking hiervan was iets minder omdat het pigment in de lak minder sterk was. Ik had voor een mooie dekking drie laagjes nodig. Ik hierbij ook de speciale Catrice ICONail top coat gebruikt. Zonder deze top coat krijg je de glans niet zo mooi en gaan na twee á drie dagen de nagels al chippen. Met de top coat niet ik had 7 dagen mooie gelakte nagels.

Catrice ICONails

 

 

Catrice ICONails

Vegas is the answer

Dit is een knaller van een kleur, lekker zuurstok roze! Deze kleur past natuurlijk veel meer in de zomer thuis maar aangezien ik een zwak voor roze heb let ik daar bij deze kleur niet zo op. Ook deze dekt mooi met twee laagjes.

Catrice ICONails

Catrice ICONails

All about that Red

Een prachtige helder roze kleur. Ik heb hier echt een zwak voor en wederom is een rode kleur mij favoriet! Vanwege de heldere kleur kan deze het hele jaar door gedragen worden. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

Catrice ICONails

Ik vind de nieuwe lakken zeker een verbetering. Het aanbrengen, de dekking en de houdbaarheid met de bijbehorende top coat zijn veel beter als dat het was. Regelmatig komen er nieuwe kleuren uit en daarnaast zijn ze ook nog een betaalbaar!

Catrice ICONails is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat voor €2,99 per stuk

Wat vind jij van de vernieuwde lakken van Catrice?