Caption Fall Classics

Onlangs is de Caption Fall Classics uitgekomen. De nieuwe collectie bevat 8 prachtige luxe en warme kleuren die je volledig in de herfst-stemming brengen. Ik laat jullie van drie kleuren zien uit de nieuwe Caption Collection, kijk je mee!

Caption Fall Classics

Caption LacQ³-technologie

Dankzij de unieke LacQ³-technologie is de lak intens gepigmenteerd en droog binnen no-time. Hierdoor kun je een kwartier voordat je naar bed gaat je nagels lakken, zónder dat je wakker wordt met een vervelende afdruk in je manicure. Ook perfect voor een zomerse pedicure; razendsnel dankzij de LacQ³-formule van CAPTION. Hiervoor gebruik je de speciale base en top coat.

♡ Touch-Dry binnen enkele minuten

♡ Intens gepigmenteerd

♡ Vrijwel altijd dekkend in één keer

♡ Heeft de look van een gel

♡ Langdurige spiegelglans

♡ Blijft 3 keer langer zitten dan een reguliere nagellak

♡ Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen

 

Caption Fall Classics

Caption Fall Classics

Caption Fall Classics – Deluscious

Een klassieker is toch deze mooie warme wijnrode kleur ‘Deluscious‘. Een kleur als zal bij iedereen mooi matchen! De nagellakken van Caption brengen erg fijn en gemakkelijk aan. Het kwastje heeft een mooie breedte en waaiert uit zodra je er iets druk opzet, hierdoor kan je mooi dichtbij je nagelriemen lakken en heb je in vrijwel één beweging de lak er mooi op zitten. Deluscious dekt het mooiste met twee dunne laagjes.

Caption Fall Classics

Caption Fall Classics

Caption Fall Classics – Late Blommer

Late Blommer is een hele stoere graniet-kleurige lak. Een kleur die vrij donker is met een mix van blauw en een grijze ondertoon. De substantie heeft een prachtig pigment en vooral deze dekte vrijwel me één laag, voor de extra diepte heb ik toch nog een tweede laag aangebracht. De lakken van Caption lopen niet uit en drogen vrij snel.

Caption Fall Classics

Caption Fall Classics

Caption Fall Classics – Hey Hey Hey

Hey Hey Hey is een bruin kleurige lak met een grijze ondertoon, een koele tint die ook bij de meeste van ons mooi zal staan. Ik heb hier op de foto ook twee dunne laagjes aangebracht. Voor de mooie gelfinish heb ik de special top coat van Caption gebruikt.

Caption Fall Classics

 

Caption Fall Classics is online verkrijgbaar bij Caption voor €16,95 per stuk

Ben jij al bekend met de nagellakken van Caption?