Sleek Garden of Eden Palette

Wat al een hele lange tijd op mijn wishlist stond is de Sleek Garden of Eden Palette. Volgens mij best wel een van de meeste gehypte palette van Sleek. De kleuren spreken mij voornamelijk aan voor de herfst en winter, wat er nu toch al bijna aan zit te komen. Benieuwd of ik hem ook de moeite waard vind? Lees dan snel verder! 

Sleek Garden of Eden Palette

Sleek Garden of Eden Palette

Over Sleek Garden of Eden Palette

Sleek Garden of Eden Palette bevat 12 kleuren mooi kleuren die ook erg goed met elkaar te combineren zijn. Vooral natuurlijke tinten die inspireert zijn door de Garden of Eden. De oogschaduws hebben een uitstekend pigment met een lang houdend effect en is op basis van mineralen.

Sleek Garden of Eden Palette

Sleek Garden of Eden Palette heeft 7 shimmer kleuren en 5 matte kleuren. Het zijn gevarieerde kleuren waarmee je zowel een warme als een koele look kan maken. Vaak zijn shimmer oogschaduws overheersend in de meeste palette’s maar bij dit palette van Sleek gaat dat bijna gelijk op. Voor een look die ik niet altijd te opvallend wil hebben gebruik ik juist graag matte kleuren.

Swatches

Van links naar rechts

Gates of Eden

  Eve’s Kiss

Paradise on Earth

Van links naar rechts

Python

Forbidden

Flora

Van links naar rechts

Entwined

Adam’s Apple

Fig

Van links naar rechts

Evergreen

Fauna

Tree of Life

 

Ik vind de combinatie van kleuren geweldig! Je kunt de kleuren los van elkaar dragen maar ook kan je hiermee prachtige combinaties maken. Vooral de shimmer kleuren knallen gewoon. De oogschaduws zijn stuk voor stuk zacht en romige en ze zijn alleen niet allemaal even makkelijk te blenden, ik had vooral moeite met de matte kleuren. Zoals je op de swatches ziet brengen sommige kleuren ook nét iets wat vlekkerig aan.

Sleek Garden of Eden Palette

De hype rondom het Sleek Garden of Eden Palette begrijp zeker qua kleuren en shimmers. Helaas waren er ook een aantal kleuren die wat moeilijker aan te brengen waar en iets wat vlekkerig oogt. Toch zal ik de aankomende herfst veel gebruik maken van dit mooie palette.

Sleek Garden of Eden Palette is online verkrijgbaar bij onder andere Miss Gorgeous voor €10,99

Ben jij al in het bezit van een mooi palette van Sleek?