Enige tijd geleden heb ik mijn haar gekleurd van donker naar heel licht. Het resultaat was mooi maar merkte wel dat mijn haar extra verzorging nodig had hierdoor. Ook föhn, krultang en een stijltang kan je haar beschadigen door de hitte. Om je haar goed te verzorgen en te beschermen tegen al deze invloeden heeft Schwarzkopf een ideale lijn hiervoor de  Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hairtherapy Repair Rescue.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hairtherapy Repair Rescue

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hairtherapy Repair Rescue

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hairtherapy Repair Rescue – Shampoo

De shampoo is geschikt voor normaal tot beschadighaar. De shampoo reinigt het haar en door de formule met Cell Perfector en nieuwe Reversilane Technology brengt ook de elasticiteit terug. De shampoo verzwaard het haar niet.

Als je het in masseert op nat haar gaat het heerlijk schuimen en komt er een subtiele frisse geur vrij. Je hebt wel na het gebruik van de shampoo de conditioner nodig, omdat het haar namelijk na het uitspoelen met stug aanvoelt.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hairtherapy Repair Rescue – Shampoo is verkrijgbaar bij Barberstore.eu voor €8,95

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hairtherapy Repair Rescue

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hairtherapy Repair Rescue – Conditioner

De conditioner is wat voller als de shampoo en voelt romig aan. Nadat je de conditioner hebt aangebracht op nat haar laat je het 2 minuten even inwerken. Daarna goed uitspoelen en mijn haar voelt verzorgt en gevoed aan, maakt het zacht met behoud van het volume in mijn haar.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hairtherapy Repair Rescue – Conditioner is verkrijgbaar bij Barberstore.eu voor €9,95

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hairtherapy Repair Rescue

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hairtherapy Repair Rescue – Treatment Masque

Een haarmasker is iets wat er eerlijk gezegd bij mij vaak nog wel bij inschiet. Daarom was het extra fijn om weer eens een haarmasker te proberen, vooral na het kleuren van mijn haar was het achteraf gezien echt wel nodig. Dit haarmasker van Schwarzkopf voelt vol en romige aan precies zoals je het verwacht van een masker. Je breng het aan op nat haar. Ik masseert het goed en extra aandacht voor de punten. De geur is fris en zacht. Het masker laat ik zo’n 7 min inwerken. Daarna voeg ik eerste een klein beetje water toe aan mijn haren en masseer nog extra alles goed in (trucje van de kapper) en daarna alles grondig uit spoelen. Direct bij het uitspoelen ervaar ik dat mijn haar zijde zacht zijn. Ik merk dat mijn haren baad bij dit masker heeft. het ziet er gezonder uit en geen last meer van droog en stug haar!

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hairtherapy Repair Rescue – Treatment Masque is verkrijgbaar bij Barberstore.eu voor €11,95

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hairtherapy Repair Rescue

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hairtherapy Repair Rescue – Sealed Ends

Dit product is special ontwikkeld als je beschadigde puntjes hebt. Het hersteld en sluit onmiddellijk de gespleten haarpunten. Ik breng een kleine hoeveelheid aan op handdoekdroog haar, het is de bedoeling dat je dit niet uitspoelt. Vaak heb ik met dit soort gelijke producten dat het vettig word en mijn haar verzwaard maar dat was niet bij dit product het geval.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hairtherapy Repair Rescue – Sealed Ends is verkrijgbaar bij Baberstore.eu voor €8,95

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hairtherapy Repair Rescue

Deze vier producten zijn echt heel fijn. Mijn haar ziet er gezonder uit en het pluist niet meer, waar ik echt wel veel last van had. Barberstore.eu verkoopt in totaal 12 producten van deze lijn. Momenteel is alles afgeprijsd en dus ideaal om het voor een leuk prijsje te proberen.

Welk merk haarproduct gebruik jij graag?