S.Oliver Feels Like Summer

De zomer hangt in de lucht en we hebben al wat mooie dagen achter de rug. In de zomer gaat mijn voorkeur qua geuren uit naar fris en luchtig. De nieuwe zomer geur van S.Oliver Feels Like Summer is een heerlijke geur voor iedereen die van een frisse en fruitige geur houdt. Benieuwd? Lees dan snel verder.

S.Oliver Feels Like Summer

Over S.Oliver Feels Like Summer

Een frisse zeebries op je huid tijdens een zeiltocht, de zon op je huid. Omdat gevoel compleet te maken kan de nieuwe S.Oliver Feels Like Summer natuurlijk niet ontbreken!

S.Oliver Feels Like Summer

S.Oliver Feels Like Summer

De flacon heeft een inhoud van 30ml. De fles is doorzichtig van glas en heeft een leuke marine look. Je kan hem makkelijk meenemen en is te vergrendelen. Ik vind de vorm alleen wel een beetje standaard worden bij S.Oliver. Diverse andere geuren hebben namelijk dezelfde flacon vorm. Iets anders voor de afwisseling zou ik wel leuk vinden.

S.Oliver Feels Like Summer

De topnoot is Grapefruit, citroen & bergamot en deze frisheid ruik je duidelijk terug. De hartnoot is Lelie, jasmijn & pioen wat de geur ook weer wat zachter en vrouwelijker maakt. En als laatst de basisnoot Musk, ceder & Ambrox om nét dat beetje extra te geven. Een samengestelde geur die staat voor luchtigheid en vrouwelijke charmes.

S.Oliver Feels Like Summer

Wat ik van deze geur vind? Heerlijk! Ik draag graag in de zomer een luchtige en frisse geur en deze voldoet precies aan mijn wensen. De combinatie van de top en hartnoten spreken mij erg aan. De flacon maakt het zomers gevoel compleet met de marine look. En een leuke bijkomstigheid is dat de geur ook nog eens betaalbaar is!

S.Oliver Feels Like Summer is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en via sOliver.nl voor €17,99

Wat is jouw favoriete zomergeur?