De nieuwe Rimmel London Insta Collectie is gemaakt om een perfecte look te creëren voor je Insta-selfie. De drie producten die ik ontving vormen de basis voor een mooie look!

Rimmel London Insta Collectie

Rimmel London Insta Collectie

Rimmel London Insta Collectie

Rimmel London Insta Flawless

De Insta Flawless verhult de teken van vermoeidheid en geeft je huid een natuurlijke glans. Het zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten. Ik ontving de kleur 006 Light Medium met SPF15. De formule laat zich makkelijk aanbrengen en smelt mooi samen met de huid. Je kan Insta Flawless zo gebruiken of als basis onder je ‘normale’ foundation. De formule voelt heel licht en fijn aan en geeft toch de gewenste medium dekking. De hele dag blijft het mooi zit en geeft de huid ook nog eens extra hydratatie.

Rimmel London Insta Flawless is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat voor €9,99

Rimmel London Insta Collectie

Rimmel London Insta Collectie

Rimmel London Insta Collectie

Rimmel London Insta Conceal & Correct

Het Insta Conceal & Correct is een handig palette om oneffenheden weg te werken en heeft drie verschillende kleuren met elk hun eigen functie. De kleuren passen zich aan de huidskleur aan. Zo creëer je een natuurlijke flawless look. Ik ontving de keur 001 Light/Fair Skin Palette. De perzikkleur neutraliseert donkere kringen en verlicht de gelaatstrekken, de groene tint bedekt vlekken en roodheid en de lila kleur dempt de gele ondertonen om een doffe teint te corrigeren.Ook dit product smelt mooi samen met de huid en zichtbaar zie je alle storende oneffenheden verdwijnen. Het blijft de hele dag mooi op zijn plek zitten en voelt licht aan.

Rimmel London Insta Conceal & Correct is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf €10,99

Rimmel London Insta Collectie

Rimmel London Insta Fix & Matte

Fix & Matte is een transparante poeder die het glanzen van het gelaat tegen gaat. Je gebruikt het product na het aanbrengen van je foundation zo krijg je een mooie natuurlijke matte look. Ik ontving de kleur 001 Translucent. De poeder voelt ultra licht aan op de huid en gaat tekenen van vermoeidheid tegen. Daarnaast geeft het de huid wel 8 uur hydratatie.

Rimmel London Fix & Matte is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat voor €12,49

Rimmel London Insta Collectie

Deze drie producten uit de Rimmel London Insta Collectie zorgen voor een perfecte basis. De producten zijn niet al te groot waardoor je ze ook handig mee kan nemen in je tas. Ze blijven de hele dag mooi zitten en geven de huid ook nog eens hydratatie!

 

Ben jij al bekend met de nieuwe Rimmel London Insta Collectie?