Raponsje Kostuum

Wie kinderen heeft weet dat ze gek zijn op verkleden! Mijn dochter van bijna 5 krijgt er geen genoeg van, prinsessen, Mega Mindy, Tinker Bell noem het maar op wij hebben inmiddels een hele verzameling. Onlangs had ik een Rapunzel kostuum ontvangen voor mijn dochtertje van de webshop Vegaoo.nl, die ik vandaag aan jullie laat zien!

Over Vegaoo.nl

Vegaoo.nl is de officiële feestleverancier voor iedereen zowel heel jong als heel oud. Naast verkleedkleding hebben ze ook ruim aanbod aan pruiken, schmink, maskers, accessoires, hoeden en zelfs mooie feestdecoratie. Voor alle themafeesten en speciale feestgelegenheden kun je bij Vegaoo.nl terecht!

Paars Rapunzel Kostuum

Sinds kort is mijn dochtertje helemaal gek op Rapunzel voor mij was de keuze voor een kostuum dan ook niet zo moeilijk. Ik koos voor een paars Raponsje kostuum die officieel van Disney is. De jurk gemaakt van satijnachtig stof. De jurk is prachtig versierd met gouden randen, een klein roze satijnstrik en een hangertje met Rapunzel erop. Ik denk dat de close-up foto’s wel een duidelijk beeld laten zien hoe mooi gedetailleerd het kostuum is. De taille is elastisch en versierd met een mooie roze bloem. De onderkant heeft een goudkleurig werkje.

Bij het kostuum zat ook tiara. Maar helaas is deze gelijk kapot gegaan en dat was mijn fout. Ik zag hem niet en leunde erop per ongeluk op… kapot. Ik baal wel en mijn dochtertje nog meer natuurlijk. Wel vind ik het plastic van de tiara iets et stug, de haarband had mijn dochtertje voor het idee toch even gepast maar zat niet lekker

De jurk valt perfect en is precies wat ik er verwacht van had. De kwaliteit is goed op de tiara na dan. Vind de aandacht in de werkjes zelf vooral erg mooi! Dit kostuum is ideaal voor carnaval een verjaardagsfeest of gewoon op een moddagje met vriendinnetjes lekker verkleden. Rapunzel kostuum is verkrijgbaar vanaf maat 110 t/ 128. Het kostuum is van 100% polyester en moet op de hand gewassen worden.

Het paarse rapunzel kostuum is verkrijgbaar voor €39,99 in de webshop van Vegaoo.nl

Welke superheld of prinses is jouw kind graag?