Een van de mooiste nagellakken van OPI zijn de lakjes van de Designer Series. De OPI DS die ik vandaag zal reviewen is de DS Classic. Een prachtige goud/beige tint met een ongelofelijke hollo effect!

De DS serie is over het algemeen moeilijk te verkrijgen. En is daarom bijvoorbeeld op ebay wel te vinden maar voor belachelijke prijzen.

10937753_10152550975991039_521938716_n

Een van de kenmerken van de DS lakken zijn de zilvere dopjes. In plaats van de standaard zwarte dop zit hier een mooie zilvere dop op waardoor je ze gelijk kan herkennen.

OPI DS Classic 2

Het eerste wat mij opvalt is de ongelofelijke glitters die er naar voren komen. Het is ook niet de makkelijkste taak om dit goed op de foto te krijgen maar volgens mij is het duidelijk hoe holografisch deze lak is. Ook valt het me op dat dit lakje heel erg snel droogt. Binnen een mum van tijd kon ik er de tweede laag op doen en zoals je ziet is een derde laagje niet eens nodig. Ik heb op deze fotos geen Topcoat gebruikt.

OPI DS Classic 1

Ik ben enorm te spreken over de Designer Series lakjes van OPI. Het enige nadeel is dat ze erg lastig te vinden zijn. Maar dat maakt het natuurlijk wel een leuke uitdaging om ze op te sporen en in mijn collectie te krijgen!

Heb jij ook een OPI DS lakje?

.com