Wanneer het aankomt op een goede gezichtsverzorging in de zomer is deze nieuwe NIVEA SUN Anti-Spot SPF50 eigenlijk onmisbaar. Deze sun fluid zorgt er namelijk voor dat jouw huid elke dag weer goed beschermd blijft tegen de schadelijk invloeden van de zon. Waarom je deze dagelijks moet smeren? Je leest het vandaag!

NIVEA SUN Anti-Spot SPF50

NIVEA heeft pas geleden deze nieuwe NIVEA SUN Anti-Spot SPF50 gelanceerd. Het is een sun fluid, speciaal ontwikkeld voor de gezichtshuid. Wie al wat ouder is en regelmatig in de zon komt weet dat je hier echt huidbeschadigingen van kunt krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vroegtijdige huidveroudering, zoals rimpeltjes en pigmentvlekjes. Om die vlekjes te voorkomen smeer je met deze zonbescherming. Hij gaat de vlekjes namelijk tegen en vermindert de bestaande door de zon veroorzaakte vlekken. Daarbij bevat hij een hoge factor, namelijk SPF50. Hiermee heb je onmiddellijke bescherming tegen de zon en voorkomen je tevens verbranden.

De verpakking

De nieuwe NIVEA SUN Anti-Spot SPF50 komt in een fijne tube met een inhoud van 40 ml. Handig, want dit is echt een ideaal tasformaat en dus kun je hem overal mee naartoe nemen om tussendoor af en toe bij te smeren. Een zonbescherming smeer je namelijk niet enkel in de ochtend, maar meerdere malen gedurende de dag. Alleen zo blijft de beschermingsfactor, in dit geval SPF50, optimaal. De verpakking ziet er ook weer echt kenmerkend uit voor het merk. Dat doen ze goed bij NIVEA!

De textuur

De textuur van de fluid is heel fijn. Het is vrij dun en smeert daardoor heel goed. De crème heeft een heel fijn en subtiel verzorgend geurtje, iets waar ik heel blij van word. Opvallend is dat het snel intrekt en geen voelbaar laagje achterlaat. Superfijn natuurlijk! Sommige van dit soort producten plakken wel eens of laten een vet en glanzend laagje achter. Met name tijdens de warmere zomerdagen is dat niet fijn. Deze doet dat dus absoluut niet. Ik heb wel al een aantal pigmentvlekjes, maar die vallen gelukkig nog niet zo heel erg op. Wel ga ik dit voorjaar en de komende zomer elke dag lekker smeren met deze nieuwe fluid van NIVEA. Beter voorkomen dan genezen toch?!

Deze NIVEA SUN Anti-Spot SPF50 is sinds kort verkrijgbaar bij de grotere supermarkten, drogisterijen en diverse online verkooppunten zoals Kruidvat.nl. Een tube van 40 ml. kost €23,99, maar weet dat er rond deze tijd van het jaar altijd wel ergens aanbiedingen zijn wat dit soort producten betreft. Denk bijvoorbeeld aan een 1+1 gratis actie.