Onlangs is de nieuwe hand & nail care van Kruidvat vernieuwd. De lijn bevat een tal van producten die je handen en nagels de juiste verzorging bieden. Ik heb enkele producten ontvangen, die ik jullie vandaag stuk voor stuk laat zien. Kijk je mee naar mijn review Kruidvat Hand & Nail Care!

Hand & Nail Care – Hand & Nail Serum

Het serum is special ontworpen om zowel je handen als nagelriemen te verzorgen. Een serum zoals dit is de basis voor mooie gezonde handen en nagels. De substantie is licht en trekt snel in de huid en laat geen vettig laagje achter.

Hand & Nail Care Hand & Nail Serum is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €2,99

Hand & Nail Care – Complete Care 8 in 1

Wat een uitkomst is deze Complete Care 8 in 1. Deze kan je gebruiken als base en top coat en dat is nog niet alles. Deze nagellak stimuleert de groei van de nagels, versterkt, hydrateert, vult de ribbels op als je dit eventueel op de nagels hebt, geeft een mooie glossy finish en bied UV-bescherming. Normaal heb je vooral deze dingen apparte losse nagellakken maar dat is met deze Complete Care 8 in 1 nu verleden tijd! Deze nagellak is verrijkt met hydrolyzed keratine, soja proteïne, amandelolie en nonychosine.

Hand & Nail Care Complete Care 8 in 1 is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €2,99

Hand & Nail Care – Grow Keratin

Grow Keratin bevat hydrolyzed keratine wat de nagel beschermt. Als eerste is dat deze lak de nagelgroei stimuleert. Maar voorziet de nagel ook van vocht. Wist namelijk dat een gezonde nagel bestaat uit 18% water en 5% olie. Want als je droge nagels hebt gaan ze uiteindelijk splijten en afbrokkelen.

Hand & Nail Care  Grow Keratin is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €2,99

Hand & Nail Care – Anti-Age Conditioner

Ik heb nog nooit van een anti-age product gehoord voor je nagels. Maar het idee vind ik eigenlijk helemaal niet zo gek. Want net als je huid en haren worden ook je nagels anders als je ouder word. Deze anti-age conditioner beschermt je nagels tegen vroegtijdige veroudering van de nagels. Er zitten vitamine A, C en E in die je nagels beschermen, hydrateren en soepel houden. Deze lak geeft gelijk een verfrissend effect en egaliseert de nagel. Ook hierin zit een UV-bescherming.

Hand & Nail Care – Anti-Age Conditioner is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €2,99

Ik heb nog een tip voor jullie!

Stel je naakte nagels nooit bloot aan water! Want stel je je naakte nagels met douchen bijv. bloot aan water dan heeft de nagel twee dagen nodig om weer gezond, normaal en in balans te komen. Bij dit proces werkt een hand en nagel serum erg goed en voor hydratatie een nagelbasem of bijv. de  Grow Keratin van Kruidvat.

Wat gebruik jij graag voor het verzorgen van je handen en nagels?